KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Genç- Bingöl tarifesi 13 TL!

Genç Bingöl arasında hizmet veren hat minibüslerinin tarifesi artan mazot ve diğer birçok gider gerekçe gösterilerek 10 TL'den 13 TL'ye çıkarıldı.

Genç- Bingöl tarifesi 13 TL!
25 NİSAN 2022 PAZARTESİ 15:06
12
4375
9
AA aa

Genç Bingöl arasında hizmet veren hat minibüslerinin tarifesi artan mazot ve diğer birçok gider gerekçe gösterildi ve yeniden zam kararı alındı. Daha önce 10 TL olan tam sivil yolcu ücreti 13 TL'ye, 9 TL olan öğrenci tarifesi de 12 TL'ye yükseldi. 

Hat minibüslerinin mazot fiyatlarının artış gösterdiğini ve vergi gibi birçok giderlerinin arttığını gerekçe göstererek aldığı zam kararı vatandaşların tepkisine neden olurken vatandaşlar ise, Genç Bingöl arasındaki mesafenin 18 kilometre civarında olduğunu belirterek bu kadar az mesafeli bir yola bu kadar ücretin alınmasının haksızlık olduğu görüşünde. 

Hat minibüsleri sahipleri de mazot fiyatlarının litresinin 23 TL'ye dayandığını bununla beraber vergi gibi birçok giderlerinin olduğunu belirterek zam kararı alınmasına mecbur kalındığını ifade etti. (Genç Havadis)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91971)
27 Nisan 2022 Çarşamba 12:39
20 km 13 TL şehir içi 3 km 6 TL halk otobüsleri Allah'tan korkun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91965)
27 Nisan 2022 Çarşamba 03:43
Bu kadar az mesafeye bu para rantçılıktır, başkada bir izahı yoktur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91952)
26 Nisan 2022 Salı 18:16
Bir sey olmaz genc milleti vatanperverdir. 20 olsada dert degildir, arabamiza atlar gideriz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91940)
26 Nisan 2022 Salı 05:25
Bu millete az bile. 50 tl olmali.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91967)
27 Nisan 2022 Çarşamba 08:54
@Misafir Kullanıcı 3 5 tane tırşıkçi var diye milletin ne günahı var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91960)
27 Nisan 2022 Çarşamba 00:44
@Misafir Kullanıcı Bu milletin neyi varki? Irkçılık değildir inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91938)
26 Nisan 2022 Salı 03:21
Allah belanızı versin bu rantçıların kazancınız zehir olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91937)
26 Nisan 2022 Salı 00:41
ZAMLAR ÜLKESİ. ARTIK SABAH AKŞAM ZAM ZAM ZAM. HEP ŞU CHP YÜZÜNDEN ÇÜNKÜ ÜLKEYİ CHP YÖNETİYOR :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91942)
26 Nisan 2022 Salı 08:26
@Misafir Kullanıcı aynen öyle hep chp ve dış güçerin oyunu bu, adım gibi eminim bu zammıda israil yapmıştır.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın