KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Fenercell, 100 bin aboneyi aştı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, diğer kulüplerin GSM operatörlerinden önde olduklarını belirterek, ''Diğer kulüpler de rakamlarını açıklarsa, Fenerbahçe'nin büyüklüğü ortaya çıkacaktır'' dedi.

Fenercell, 100 bin aboneyi aştı
19 ARALIK 2009 CUMARTESİ 08:04
0
1297
0
AA aa

Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün GSM hizmeti olarak 23 Şubatta faaliyete geçen Fenercell'in 100 bininci aboneyi aşmasını kutlamak amacıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında düzenlenen kokteylde yaptığı konuşmada, Fenerbahçe'nin ekonomik olarak büyüyeceğini ifade ederek, önemli yatırımlar yapacaklarını, bu yatırımlardan biri olan Fenercell'den elde ettikleri gelirlerin de kulüp için önemli bir gelir kalemini oluşturacağını söyledi.

Diğer kulüplerin GSM operatörlerinden de önde olduklarını kaydeden Yıldırım, ''Diğer kulüpler de rakamlarını açıklarsa, Fenerbahçe'nin büyüklüğü ortaya çıkacaktır'' dedi.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'a da seslenen Yıldırım, tarihe mal olmanın kolay bir şey olmadığını vurgulayarak, Carlos'un Fenerbahçe'nin tanıtımında da önemli rol oynayan, tarihe mal olmuş bir oyuncu olduğunu söyledi.

Roberto Carlos'u unutmayacaklarını dile getiren Yıldırım, gelecekte de kendileriyle birlikte olmasını dilediklerini kaydetti.

Aziz Yıldırım, Carlos'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, plaket verdi. Yıldırım'ın verdiği plakette şu ifadeler yer aldı:

''Sonsuza kadar! Sevgili Roberto, hayatının en göz kamaştırıcı günlerine doğru yürü ve her zaman hatırla. Bizden asla ayrılamazsın. Senin ruhun, adı Saracoğlu olan bu er meydanında kalacak... En koyu lacivertlerle birlikte savaşarak ve kazanarak... Sen futbolun ilham kaynağısın. Onu daha iyi bir oyun haline getirdiğin için teşekkürler. Adios.''

-ALİ KOÇ-

Fenerbahçe İletişim Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç da 23 Şubatta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 1 numaralı abone olarak başlattığı, 30 Kasım itibariyle 100 bin aboneyi aşan ve şu an 116 bin abonesi olan Fenercell'in, diğer operatörler arasında farkını ortaya koyduğunu söyledi.

Kendilerini bu rakama ulaştıran taraftarlarına teşekkür eden Koç, 11 yıl önce Aziz Yıldırım'ın, kalıcı sportif başarı için kuvvetli ekonomik yapının önemli olduğuna ve bunlar olmadığı takdirde sportif başarının yakalanamayacağına değindiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

''11 yıl içerisinde nereden nereye geldiğimizi görüyoruz. Türkiye'nin ilk sanal GSM operatörü olan Fenercell'de 5 yıl içerisinde 1 milyon aboneye ulaşmayı hedefliyoruz. İlk başlarda her gün 200 abone kaydederken, artık her gün 900-bin civarında abone kaydediyoruz. Böyle giderse 5 yıllık hedefimize daha erken ulaşacağımızı düşünüyorum.''

Ali Koç, kokteyle katılan Roberto Carlos'a da ''Şansın bol, yolun açık olsun'' dedi.

 -AVEA GENEL MÜDÜRÜ AKDEMİR-

Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir de 100 bin aboneyi aşmanın önemli bir başarı olduğunu belirterek, ''Önümüzdeki günlerde bunun yanına bir sıfır daha koyarak, milyonlu rakamlara ulaşmanızı diliyorum'' dedi.

Akdemir, Carlos'un gidişiyle ilgili kendisine yöneltilen bir soru üzerine, bir Beşiktaşlı olarak, oynadığı zamanlar Carlos'un çekindikleri bir futbolcu olduğunu söyledi. Akdemir, Carlos'a bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Roberto Carlos da 2.5 yıl boyunca Fenerbahçe'de güzel günler geçirdiğini belirterek, Fenerbahçeli tüm yöneticilere ve Fenerbahçe camiasına teşekkür etti.

''Bir aileyi burada geride bırakıyorum. Bunun için üzülüyorum'' diyen Carlos, bundan sonrası için de Fenerbahçe'nin başarısını istediğini ve kalbinin her zaman Fenerbahçe ile olacağını söyledi.

-100 BİNİNCİ ABONEYE PLAKET-

Fenerbahçe İletişim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Demir de dünyada bugüne kadar kurulmuş sanal GSM işletmelerinin hepsinin başarılı olamadığını, 100 bini aşan ve karlılık sağlayan işletmelerin sayılı olduğunu söyledi.

Fenercell'in henüz birinci yılını tamamlamadan 100 bin aboneyi geçtiğini anımsatan Demir, ''Sadece Türkiye'de değil, dünyadaki spor kulüplerinin GSM faaliyetleri arasında bir lig oluşturulsa, Fenercell bu ligde de şampiyonluk kupasını kaldırmaya en yakın aday olacaktır'' diye konuştu. 

Demir, Fenercell aboneleri arasında bayanların sayısının da giderek artarak yüzde 20'lere ulaştığını belirtti. Demir, 100 bininci aboneleri Fazilet Canset Özden'i tebrik etti.

Kokteylde konuşmaların ardından Özden'e, Fenercell'in 100 bininci abonesi olması dolayısıyla Alex de Souza tarafından bir plaket verildi. 

Roberto Carlos'a da Fenerbahçe arması hediye eden Alex de Souza, ''Aslında bir saat alma fikrimiz vardı, ama iş para toplamaya geldiğinde, Lugano'ya gelince iş duruyor. Onun için böyle bir hediye aldık'' diye konuştu.

Kokteyle, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçeli futbolcular ve basketbolcular da katıldı.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.07.2026
22:39
Çotla Yaylası`nda Festival Coşkusu
Çotla Yaylası'nda Festival Coşkusu
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti`den Cafran`a `dayanışma` ziyareti!
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: `Tij` Yayında
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova`da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl`de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın