KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

Esnaf ülkemizin bel kemiğidir

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda esnaf ve sanatkârların sorunlarını dinleyerek, nasihatlerde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, esnafın ülkenin bel kemiği olduğuna dikkat çekti.

Esnaf ülkemizin bel kemiğidir
12 ŞUBAT 2010 CUMA 09:08
0
1785
0
AA aa
Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun başkanlığında dün saat 10.00'da Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda esnaf ve sanatkârların sorunları dinlenildi. Gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Serdar Atalay,  Jandarma Komutanlığı'ndan Binbaşı Ahmet Ayaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Uzunçakmak, Özel İdare Genel Sekreter Vekili Mehmet Işık, Defterdar Vekili Ali Osman Karaköse, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bayram, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Bozan, bazı kamu kurum amirleri ve esnaf dernek yöneticileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını esnafın ülkenin bel kemiği olduğuna vurgu yaparak başlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, esnaf ve sanatkârlara şu nasihatlerde bulundu:
“Esnaf olan bir insan kimseyi aldatmaz, hile yapmaz, müşterisini bir anlık gelir kaynağı olarak görmez, müşterisini bir velinimet olarak kabul eder. Her türlü hatadan yanlıştan uzak kalır. Güvenilir insandır. Kimseye elinden ve diminden zarar gelmez esnaf budur. Dolaysıyla Esnaf ayakta kalabiliyorsa esnaflığın kalitesinden dolayı ayakta kalır. İsyan etmez kaderine razı olur acından ölse şükreder esnaf. Bu durumda esnafında problemi yoktur anlamlarına gelmez elbette bazı sıkıntıları vardır. Bu nedenle sizlerle dönem dönem toplanarak, sorunlarınızı dinleyeceğiz” diye konuştu.
Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun konuşmasının ardından toplantıya katılan esnaflara söz hakkı verildi. Söz hakkı alan esnaflar, korsan yolcu alımından, ruhsatsız olarak çalışan araçlardan ve ruhsatsız olarak açılan işyerlerinden yakındılar. Esnaf ve sanatkarların bu yakınmalarını dinleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Serdar Atalay, çözüm için gerekli önlemlerin alınacağını söyleyerek, bu konunun takipçisi olacaklarını ifade ettiler.
Bingölonline Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM`de tavan dikiş tutmuyor!
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
21.08.2026
03:06
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik ve kasko hasarlarında vatandaşların başvurabileceği ortak iletişim noktası oluşturuluyor. 1 Eylül'de devreye alınması planlanan ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi (OHİM) ile hasar bildirimlerinin tek merkezden alınarak ilgili sigorta şirketlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
21.08.2026
03:05
Bingöl`ün bilim gururlarına Özel`den tebrik
Bingöl'ün bilim gururlarına Özel'den tebrik
TÜBİTAK 2204-C Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan BİLSEM öğrencileri, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Özel, öğrencileri ve proje ekibini kutlayarak bilimsel çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini diledi.
21.08.2026
03:04
'Bingöl balı için sahada bizi yalnız bırakmayın'
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Salcı, 1.500 bal üreticisinin emeğini daha güçlü bir marka değerine dönüştürmek için Bingöllü iş insanlarına destek ve iş birliği çağrısında bulundu. Birliğin 2027 hedefi ise Bingöl balını Avrupa Birliği pazarına taşımak.
21.08.2026
03:03
Bingöl`de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Bingöl'de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Hafriyat kamyonuna arkadan çarpan pikabın ön kısmı büyük ölçüde hasar görürken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, araçtan çıkarılarak ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın