KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Temmuz 2026 Cuma
°C

Erdoğan adayları açıkladı

AKP'nin Erzurum ve Gaziantep adayları belli oldu

Erdoğan adayları açıkladı
01 OCAK 2009 PERŞEMBE 12:50
0
1226
0
AA aa
2009 senesinin tüm dünyada barış ve esenlik içerisinde geçmesini diliyorum. Özellikle bölgemizde devam eden çatışmaların yeni yılda sona ermesini teminni ediyorum. Ortadoğu'daki tüm temaslarımızda, çatışmalarının sona ermesi, ambargoların kaldırılmasını istiyoruz. Temenni ederiz ki; Filistin'in iç huzuru sağlansın.

2009-2010 dönemi için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi geçici üyeliği görevini bugünden itibaren üstlenmiş bulunuyoruz. Bugün itibariyle paramızdan yeni ifadesini kaldırarak Türk Lirası banknot ve madeni paramızı kullanmaya başlıyoruz.

Şimdiye kadar kendileri ile yola devam edeceğimiz belediye başkan arkadaşlarımızı duyurduk. Bunun dışında kalan il ve ilçelerde çalışmaları devam ettiriyoruz. En geç ayın 15'ine kadar açıklayacağız. Bugünde Ankara, Gaziantep ve Erzurum için Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımızı açıklıyoruz.

Şimdiye kadar yola devam edeceğimiz adaylarımızda halka yaptıkları hizmetlerine baktık, çalışmalarına baktık.

Eskiden minibüslerin arkasında 'O şimdi asker' yazardı. Milletvekili, belediye başkanı seçildikten sonra 'O şimdi Milletvekil' derde teşkilatla bağlarını koparırsa olmaz.

Erzurum, Türkiye'nin doğuya açılan önemli merkezlerinden bir tanesidir. Bizden önceki dönemde çok şey kaybetmişti. Potansiyelinni yeterince değerlendirememişti. Erzurum'un zenginliğini ortaya çıkarmak için topyekün yatırım seferberliği gerçekleştirdik. 6 yılda 1131 yeni dersliği tamamladık. 600 yatklı Erzurum Eğitim ve Araştırma  Hastanesi'ni bitirdik. Bu yıl sonuna kadar 4 adet hava ambulansından birini Erzurum'da devreye aldık. 9 tane hastaneyi Erzurum ve ilçelerine kazandırdık. Erzurum'u ihmal etmediğimizi ortaya koyduk. Erzurumlu da AK Parti'yi ihmal etmedi. Erzurum'un onlarca yıllık su ihtiyacını çözdük. Çöp meselesine belediye noktayı koydu. Önceki dönemde 1 köprülü kavşak varken, belediyemiz 5 köprülü kavşak yaptı.

Erzurum için hizmet üretmeye devam edecek. Dadaşlar diyarını Türkiye'nin yıldızı haline getireceğiz. Erzurum'a sesleniyorum yeniden Ahmet Küçükler ile yolumuza devam edeceğiz.

Gelelim Gaziantep'e. Biz işbaşına gelmeden CHP'li belediye yönetiyordu. Son seçimlerde AK Parti işbaşına geldi. Şu birkaç karşılaştırmayı kamuoyuna sunuyorum. CHP idaresindeki G.Antep'te 10 yılda 810 bin metrekare sati kaplama asfalt yapıldı. Ancak bizde 1 bilyon 483 bin metrekare yapıldı. Fark ortada biri çamura mahkum ediyor. Biz çamurdan kurtarıyoruz. 5 yılda 994 bin metrekare sıcak karışım asfalt döktük.

Gaziantep'te 10 km uzunluğundaki raylı sistemin inşaatı başaladı, 2010'da bitecek inşallah.

Gaziantep'te yapacak daha çok işimiz var. Çekemeyenler Gaziantep'e iftira kampanyası yaptılar, yapan medya grubunu da çok iyi biliyorsunuz.

Gaziantep'te büyükşehir belediye başkan adayımız yeni dönemde de Asım Güzelbey arkadaşımızdır.

Eskiden diplomatlardan şunu duyardık, Ankara'nın havaalanı niye böyle, şehir merkezine girerken etrafta hep villalar var. Tabii onlar bizdeki gecekondu kültürünü bilmedileri için. Şimdi görüştüğümüz insanlar nasıl böyle kısa zamanda Ankara böyle değişti diyorlar. Son 14 yılda Ankara'ya 101 alt üst geçit yapıldı. Son bir yıl içerisinde 22alt-üst geçit tamamlandı. Ankara'nın 5 ayrı giriş noktasında yollar genişletildi. Esenboğa'dan şehre giren yol Türkiye'nin vitrini haline geldi.  4 ayda bu yol tamamlandı. Şimdi oradaki projeyi TOKİ ve Büyükşehir tamamlayacak.

ASKİ son yıllarda Türkiye'ye örnek olacak projelere imza attı. Türkiye'yi bir baştan bir başa gidecek hat döşedi. Yeni arıtma tesisleri yapıldı.  Yuvacık barajını 4.5 milyar dolara mal eden adamı önce İl Başkanı yaptı, sonra Belediye Başkanı adayı yaptı. Ahh Türkiyem ahh. Kimlerin aline kaldın.

Anamuhalefet partisinin hizmet anlayışı budur. Hazine hala CHP'li belediyenin borcunu ödüyor. Yuvacık Barajı, Kocaeli'in ihtiyacını karşılamıyor. Şimdi bizim belediyemiz bunun alternatifini yapacak. Kavşakkaya Barajı, Yuvacık'ın 2 katıbüyüklüğünde ve 45 milyon dolara, 100 kat daha ucuza mal edildi. Kesik Köprü'den 2 hatla su getirildi. Ankara'nın su ihtiyacı büyük oranda karşılandı. Buna da kulp taktılar, arsenikli su dediler. Ama arsenikli suyu İzmir'e sorun.

Ben de İstanbul'u susuz almıştım. Biliyorsunuz CHP belediyeciliği susuzluk demektir. İstanbul'a 180 kilometreden su getirdik.

TOKİ ile birlikte çok büyük ölçekte kentsel dönüşüm projeleri meydana getirildi.

Sosyal yardımlarda da çok başarılı projeler yaptı. BELMEK kurslarında binlerce hanım meslek sahibi oldu. Görme engellilere dünyanın ilk internet kafesi Ankara'da açıldı. Belediye bu hizmetleri yapmakla zaten mükelleftir.
Lütfen bir zamanların CHP'li dönemini hatılayınız. Kuşlar ağaçlardan cansız yere düşüyordu hava kirliliğinden. Sokakta maske ile dolaşılıyordu. 

Ankara'da bu büyük projelere imza atan, Ankaralının kalbinde yer eden belediye başkanımızı yürekten kutluyorum. AK Parti olarak tercihimiz  , halkımızın tercihi ile paraleldir, yeni dönemde de Melih Gökçek kardeşimizle
devam edeceğiz.

Polatlı'da Yakup Çelik
Akyurt'ta Güntekin Ayantaş
Altındağ'da Veysel Tiryaki
Kazan'da Lokman Ertürk
Keçiören'de Turgut Altınok
Yeni Mahalle'de Ahmet Duyar
Çamlıdere'de Hazım Canercan
Güdül'de Hüseyin Erdoğan
Pursaklar'da Selçuk Çetin

yeniden AK Parti'den belediye başkan adayımızdır.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.07.2026
18:42
Yeşilay Bingöl`den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl'den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl Şubesi tarafından, Gençlik Merkezi iş birliğiyle 8-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen 3 günlük yaz okulunda; spor, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleriyle çocukların hem kişisel gelişimleri desteklendi hem de bağımlılıklara karşı farkındalık kazanmaları hedeflendi.
09.07.2026
18:26
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl'de düzenlediği basın toplantısında ekonomi, emekli maaşları, tarım destekleri, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.07.2026
17:22
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de tır ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
09.07.2026
12:58
Bingöl`de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl`de 68 hayvan toplandı
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın