KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mart 2025 Cuma
°C

Erdemli gençlik kdss standı açtı

Bingöl Üniversitesi Erdemli Gençlik Kulübü, Kutlu Doğum Siyer Sınavı için kayıt standı açtı.

Erdemli gençlik kdss standı açtı
26 NİSAN 2014 CUMARTESİ 11:39
0
1826
0
AA aa

Bingöl Üniversitesi Erdemli Gençlik Kulübü, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek Kutlu doğum Siyer Sınavı (KDSS) için kayıt standı açtı. Üniversite öğrencileri tarafından yoğun ilgi gören stantta hediye olarak Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren Erdemli Gençlik Kulübü yetkilileri: “Efendimiz (s.a.v)'in kutlu doğumunun manevi atmosferini, üniversitemizde teneffüs ettirebilmek için 3 Nisan'da ‘Kutlu Doğum' etkinliği düzenlemiştik. Şimdi de Peygamber Efendimizin daha iyi tanınabilmesi için düzenlenecek KDSS'ye destek olmak için sınav kayıt standımızı açtık” dedi.
Stantlarını ziyaret edenlere mealli Kur'an-ı Kerim hediye ettiklerini belirten kulüp yetkilileri, bu hediyeden dolayı öğrencilerin çok sevindiklerini ifade ettiler. Standa ilginin de çok olduğunu belirten Kulüp yetkilileri, bu teveccüh için tüm öğrencilere teşekkürlerini dile getirdiler.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın