KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Eylül 2024 Perşembe
°C

Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir'

Bingöl'ün Genç İlçesi'ne gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir. Millî Görüş belediyesinde zaten seçimde de söylediğimiz gibi, ahlaklı belediyecilikte rüşvet, yolsuzluk ve suiistimal olmaz. Bunların hepsi Allah'ın izniyle tarihe karışmıştır' dedi.

Erbakan:
18 EYLÜL 2024 ÇARŞAMBA 17:24
11
1012
4
AA aa

Yeniden Refah Partisi Genel BaÅŸkanı Fatih Erbakan bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e geldi. Bingöl Havalimanında parti üyeleri tarafından karşılanan Erbakan, daha sonra 31 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partisinin kazandığı Genç ilçesine geçti. Burada esnafları ziyaret eden Genel BaÅŸkan Fatih Erbakan belediye önünde açıklamalarda bulundu.

“ADALETÄ° GENÇ BELEDÄ°YEMÄ°ZDE HÂKÄ°M KILACAÄžIZ”

Genç halkının Yeniden Refah Partisine sahip çıktığını belirten BaÅŸkanı Fatih Erbakan, “Erbakan hocamızın hatırını gözettiler vefa örneÄŸi gösterdiler. Yeniden Refah Partimize ve belediye baÅŸkanımıza sahip çıktılar. Ondan dolayı Genç halkımıza bizlere verdikleri destek için teÅŸekkürlerimi sunuyorum. Åžimdi inÅŸallah belediye baÅŸkanımızın öncülüÄŸünde Genç halkının çok önemli teveccüh ve güvenine layık olmak üzere canla baÅŸla çalışacağız ve 5 sene boyunca inÅŸallah yapılacak hizmetlerle Genç ilçemizi layık olduÄŸu yere Yeniden Refah'la hep birlikte taşıyacağız. Millî GörüÅŸ belediyeciliÄŸi her ÅŸeyden önce adalet demektir. Adaleti Genç belediyemizde hâkim kılacağız. Adalet ne demek herkese her kesimden insana adil bir ÅŸekilde hizmet götürmek demektir. Sen bana oy vermeden sen benden deÄŸilsin öyleyse sana hizmet götürmem ne halin varsa gör anlayışı bundan böyle tarih olmuÅŸtur. Adil bir ÅŸekilde her kesimden insanımıza belediye baÅŸkanımız hizmet götürecek. Bununla beraber adalet demek ehliyet ve liyakatin esas alınması demektir. Akrabalarım, kendi çevremizden insanlar olsun deÄŸil, o iÅŸe kim layıksa onlar göreve gelecekler. Millî GörüÅŸ belediyeciliÄŸi bereket demektir. Bundan sonra borç ve faiz dönemi tarihe karışmıştır. Denk bütçe yapılacak belediye borç ve faiz yatağından kurtarılacak. Ä°nÅŸallah israfın önlenmesiyle, gereksiz harcamaların ortadan kaldırılmasıyla ve kaynak üretimiyle denk bütçenin yapılmasıyla birlikte belediye borç ve faizden kurtarılacaktır” ifadelerini kullandı.

“MÄ°LLÎ GÖRÜÅž BELEDÄ°YECÄ°LİĞİ DEMEK AHLAK VE MANEVÄ°YAT DEMEKTÄ°R”

Millî GörüÅŸ'ün merhamet olduÄŸunu ifade eden Genel BaÅŸkan Fatih Erbakan, “Milletin derdiyle dertlenmek demektir. Ä°nÅŸallah Genç ilçemizde her kesimden ve yaÅŸtan insanımızın derdiyle dertlenecek onların derdine derman olmak için gecesini gündüzüne katacak bir belediye baÅŸkanımız var. Millî görüÅŸ belediyeciliÄŸi de zaten bu demektir. Millî GörüÅŸ belediyeciliÄŸi demek hizmet belediyeciliÄŸi bahane üretmeyen, çözüm ve hizmet ortaya koyar. Bunun en güzel örneÄŸi, 1989-1994 yılında Millî GörüÅŸ belediyelerinde var. Åžehirler çöp içerisindeydi. Ä°stanbul'da dahi musluklardan su akmıyordu. Altyapı ve üstyapı iflas etmiÅŸti. Yollar çatlak kaldırımlar harap haldeydi. Millî GörüÅŸ belediyeciliÄŸiyle ÅŸehirlerin çehresi deÄŸiÅŸti. Çöpten kurtarıldı ve aynı zamanda en mükemmel altyapı ve üstyapı hizmetleri yapıldı. Millî GörüÅŸ belediyeciliÄŸi demek önce ahlak ve maneviyat demektir. Millî GörüÅŸ belediyesinde zaten seçimde de söylediÄŸimiz gibi, ahlaklı belediyecilikte rüÅŸvet, yolsuzluk ve suiistimal olmaz. Bunların hepsi Allah'ın izniyle tarihe karışmıştır. Rantçı belediyecilik tarihe kazınmış, ahlaklı belediyecilik ve Millî GörüÅŸ belediyecilikle belediyemizde önce ahlak ve maneviyat dönemi baÅŸlamıştır” cümlelerini kullandı.

BaÅŸkan Erbakan'a Bingöl ziyaretinde Yeniden Refah Partisi Genel BaÅŸkan Yardımcıları Suat Kılıç ve Nurettin Gül, Yeniden Refah Partisi Bingöl Ä°l BaÅŸkanı Cihat Hatısaru ve çevre illerin baÅŸkanları eÅŸlik etti. 

Haber: Ä°HA

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111618)
19 Eylül 2024 Perşembe 11:59
Kemal TARTAR BEY Gerçekten Dürüstlüğün Günümüzdeki Nadir Temsilcilerinden Ve GENÇ İçin Büyük Bir Şanstır. NOKTA.
Misafir KullanıcÄ (@Misafir_111616)
18 Eylül 2024 Çarşamba 23:32
Yolsuzluk, torpil, ahlaksızlık ne kadar pis iş varsa akp mhp chp belediyelerinde tanık olduk. Halk neyse kendisi gibi yönetim ister. Geçmiş seçim sonuçları ile toplumda yaşanan olaylar birbiriyle bağlantilı. Ahlaklı insanların sayısı arttıkça yönetimlerde bu doğrultuda değişecek inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111613)
18 Eylül 2024 Çarşamba 21:36
Rahmetli Erbakan Hocamızın oğlu, sistem batmıştır; İhale ve devlet kapısında kadrolu işe yerleştirmeden ibaret hale gelmiş bu sistemi kurtarmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir maalesef! Nerde bir kamu binası varsa –camiler de dahil- daha 20-30 yılını doldurmadan, riskli diye yıktırmak zorunda kalıyoruz. Devlet kapısında iş bulmak umuduyla gençlerimiz kpps'den kps'ye koşup durduktan 40 yaşına gelince 'heyhat! biz ne yaptık' deyip uyandıklarında, iş işten geçmiş; hayatın en güzel yılları heba edilmiştir…Yeryüzünde böylesine genç hayatların heba
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111611)
18 Eylül 2024 Çarşamba 20:45
Partideki istifalar neyin nesi bunlar eski akpliler mi
19.09.2024
14:31
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.
19.09.2024
12:06
Bingöl`de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl'de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 3 aylık teknik ve projeli bir takip sonucu düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Tarihi eser ve uyuşturucu el geçirilen operasyon sonrası gözaltına alınanlardan 6'sı tutuklandı, bir kişiye ev hapsi verildi.
19.09.2024
11:42
SÜTAŞ`tan Bingöl Üniversitesi`ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
SÜTAŞ'tan Bingöl Üniversitesi'ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
Ziyaret sırasında, Yeni Nesil Üniversite Vizyonu çerçevesinde tarım ve hayvancılık alanında silikon vadisinin kurulmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
19.09.2024
11:14
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan halkın şikayetlerini bizzat milletvekillerinden dinleyecek. Erdoğan yeni yasama dönemi öncesinde milletvekilleriyle bir araya gelecek ve saha raporları isteyecek.
18.09.2024
17:41
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 40 personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarih ve koşulları ise şöyle;
18.09.2024
17:22
Bingöl`de dört farkı noktada uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de dört farkı noktada uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalarda dört farklı noktada 3 Bin 78 kök kenevir bitkisi ve 21 Kilo 675 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın