KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Ensari'den karatecilere tişört

Karate Kursu’nu ziyaret eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Ensari, sporculara tişört hediye etti.

Ensari`den karatecilere tişört
16 EKİM 2011 PAZAR 21:36
0
1841
0
AA aa

Bingöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce başlatılan Karate Kursu, Karate Antrenörü ve Uluslararası Hakem Cezayir Sanır antrenörlüğünde devam ediyor.

Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda yaklaşık 60 kursiyerle 11 aydır devam eden kursta, her yaştan sporcu mevcut. Haftasonu sporculara tişört hediye eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Ensari, Gençlik Merkezi Spor Salonu'nu öğrencilerin hizmetine sunan Belediye Başkanı Serdar Atalay'a ve Gençlik Merkezi Müdürü Veysi Arıkız'a teşekkür etti.

Öğrencilerden başarı beklediklerini belirten Ensari, öğrencilere çok çalışmaları tavsiyesinde bulunarak her fırsatta kendilerini destekleyeceklerini söyledi.
Bingöl Karate Gençlik Spor Kulübü Derneğini kurarak, gençlere yönelik faaliyetlerde bulunacaklarını belirten Antrenör Sanır, Belediye Başkanı Serdar Atalay'a, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Ensari, Gençlik Merkezi Müdürü Veysi Arıkız'a ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Enver Bazencir'e teşekkür etti.

Kursun ücretsiz olduğuna dikkat çeken Sanır, “Tüm yaş gruplarına hitap ediyoruz, kapımız herkese açık. Bizlere bu imkanı sunan ve yardımlarını esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın