KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

En fazla harcama kamu düzeni ve güvenliğe yapıldı

Bingöl'de 2021 yılının ilk 8 ayında en fazla harcama kamu düzeni ve güvenliğe yapılırken, en az harcama çevre koruma hizmetlerine yapıldı.

En fazla harcama kamu düzeni ve güvenliğe yapıldı
29 EYLÜL 2021 ÇARŞAMBA 16:56
1
1375
2
AA aa

Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Ağustos 2021 dönemi iller bütçe denge verilerini paylaştı.

Merkezi yönetim bütçe harcamaları fonksiyonel sınıflandırma verileri incelendiğinde, Ağustos 2021 itibariyle Bingöl'de toplam harcama 2 milyar 19 milyon 427 bin TL olarak belirlenirken, en çok harcamanın 696 milyon 343 bin TL ile kamu düzeni ve güvenlik hizmetlerine yapıldığı kaydedildi.

Savunma hizmetlerine 315 milyon 693 bin TL, eğitim hizmetlerine 506 milyon 130 bin TL, sağlık hizmetlerine 205 milyon 577 bin TL, genel kamu hizmetlerine 150 milyon 670 bin TL, ekonomik işler ve hizmetlere 3 milyon 581 bin TL, sosyal güvenlik ve sosyal yardım hizmetlerine 76 milyon 62 bin TL, dinlenme, kültür ve din hizmetlerine 51 milyon 475 bin TL, iskan ve toplum refahı hizmetlerine 13 milyon 895 bin TL, çevre koruma hizmetlerine bin TL harcama yapıldığı belirtildi.

Bingöl'de toplam 2 milyar 19 milyon 427 bin TL olan harcamanın, 1 milyar 540 milyon 11 bin TL'sini personel giderleri, 219 milyon 640 bin TL'sini sosyal güvenlik kurumu ödemeleri, 144 milyon 2 bin TL'sini mal ve hizmet alımları oluşturdu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85883)
01 Ekim 2021 Cuma 10:27
Öğretmen e çalışmadığı süre içerisinde ödeme yapilmasaydi paranın tamamına yakını kasada kalacaktı anladığımız bu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85866)
29 Eylül 2021 Çarşamba 19:09
Bingölde kendi götürdükleri ne kadar acaba
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın