KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

Emniyetten vali'ye ziyaret

İl Emniyet Müdürü Ahmet Uzunçakmak ve Şube Müdürleri Emniyet Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Vali Balkanlıoğlu'nu makamında Ziyaret etti.

Emniyetten vali`ye ziyaret
10 NİSAN 2010 CUMARTESİ 00:13
0
1629
0
AA aa
Emniyet Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Ahmet Uzunçakmak, 2.sınıf Emniyet Müdürü Günay Sırıkaya, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Behçet Şüküroğluve Beraberindeki heyetle birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Emniyet teşkilatının 165. yıl kutlamaları çerçevesinde Müdür ve beraberindeki heyetle uzun süre sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, “Halkımızın en çok güvendiği kurum Emniyet teşkilatıdır. Emniyet Teşkilatı çok önemli ve güvenilir bir teşkilattır. Başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere bünyesinde çalışan tüm personellerin Emniyet Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümlerini kutluyorum. Ayrıca İlimizde sağladıkları huzur ve güvenlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İlimiz halkı gerçekten dürüst, çalışan ve kendilerine yardımcı olan kurumları takdirle karşılamaktadır. Bunların başında İl Emniyet Teşkilatımız önemli çalışmalara imza atmaktadır. Emniyet Teşkilatının 165. Yıl dönümünü umutlu ve mutlu bir şekilde kutlamaktayız. Bizler her zaman Emniyet Teşkilatımıza her konuda destek sağlıyoruz ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz.
Bu konuda şüpheniz olmasın. Tekrar gününüzü kutlar görevinizde başarılar dilerim” dedi.
Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın