KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Eylül 2024 Cumartesi
°C

Emiroğlu, ulaşım sorunlarına dikkat çekti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Emiroğlu, Kiğı, Adaklı ilçelerindeki ulaşım sorununa dikkat çekti

Emiroğlu, ulaşım sorunlarına dikkat çekti
08 AĞUSTOS 2024 PERŞEMBE 16:12
7
1190
6
AA aa

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, beraberindeki partili heyetle birlikte Bingöl'ün Kiğı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Genel İdare Kurulu Üyesi Nihat Buğrahan, İl Başkanı Refik Alpaya ve partililerin eşlik ettiği HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Kiğı ilçesi esnafının sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyarette vatandaşlarla da bir araya gelen Emiroğlu, onlardan dinlediği sıkıntı ve talepleri en kısa sürede gerekli mercilere ileteceğini belirtti.

“Ulaşımla ilgili sorunlar çok dikkat çekiyor”

Ziyaret sonrası konuşan Emiroğlu, ilçe halkından dinlediği sorunları aktardı.

Kiğı ilçesi girişindeki Selenk Köprüsü üzerinde açıklamalarda bulunan Emiroğlu; “Bugün Genel İdare Kurulu Üyemiz Sayın Nihat Buğrahan, İl Başkanımız Sayın Refik Alpaya ve heyetimizle birlikte kadim ve zengin kültürüyle öne çıkan Kiğı ilçemizi ziyaret ettik. Hem esnaflarımızla görüştük hem de hemşerilerimizle hasbihal ettik. İlçemizin genel durumunu yerinde gözlemleme imkânı bulduk. Ve bu gözlemlerimizi, vatandaşın bize ilettiği talepleri Sayın Kaymakam'ımızla da paylaştık. İlçe müftümüzü ziyaret ettik. Bu çerçevede tabii hem Kiğı ilçemizin hem Bingöl genelinin öne çıkan bazı sorunları var. Geçen ay da Adaklı ilçemizi ziyaret etmiştik. Özellikle Bingöl'ümüzün kuzey ilçeleriyle ilgili maalesef öteden beri devam eden birtakım sorunlar var. Bunlar artık kronik hale gelmiş durumdadır. Buradan en çok öne çıkan sorunlardan bir tanesi kuzey ilçelerimizin Bingöl'le bağlantısını sağlayan yollarla ilgili, ulaşımla ilgili sorunlar daha çok dikkat çekiyor. Sancak beldemizden sonra özellikle Bingöl'ümüzle Adaklı ve Kiğı'yı bağlayan güzergâhta çok öteden beri devam eden bir yol sorunu var. Buradaki yollar oldukça dar ve eski. Bu konuyu biz de yakından takip ediyoruz. Hem bu konuyu hem de Kiğı ilçemizin kendi yerelindeki sorunlarla ilgili vatandaşlarımızın taleplerini, hemşerilerimizin taleplerini İl Başkanlığı düzeyinde veya Genel Merkez düzeyinde buradaki ilgililerle, belediye başkanlarıyla, kaymakamlarla ve il genelinde de Sayın Vali ile zaman zaman paylaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Genel olarak vatandaşlarımızın ekonomik şartlarla ilgili itirazları var”

Bingöl'ün kuzey ilçelerine sunulan hizmetler ile ilgili sorunların devam ettiğini söyleyen Emiroğlu, "Evet, mevcut ekonomik koşullar nedeniyle bazı tasarruf tedbirleri özellikle ön plana çıkarılıyor. Ve bu bağlamda özellikle Bingöl'ümüzün kuzey ilçelerine sunulan hizmetlerle ilgili maalesef sorunlar devam ediyor. Biz Kiğı ilçemizde bugün bunu bir kez daha dile getirmek istiyoruz. Bizim aldığımız bilgiye göre Kiğı ilçemizle Bingöl arasındaki bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor. İhale aşamasına geldiği yönünde bir bilgi tarafımıza ulaştı. Buradan yetkililere, ilgililere çağrımız şudur: Bu işi bir an önce tamamlayalım ve milletimizi rahatlatalım. Çünkü burası iklim koşulları ve fiziki koşullar anlamında kolay bir coğrafya değil. Gerek kış mevsiminde gerek ilkbahar mevsiminde vatandaşlarımız ulaşımla ilgili ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Tabii genel olarak vatandaşlarımızın ekonomik şartlarla ilgili itirazları var. Özellikle burada birtakım hizmetlerin bu bölgelere ulaştırılması ile ilgili sorunlar var. Yine yerel yönetimlere taalluk eden ulaşım altyapısı veya diğer belediyelerin temel hizmetleri ile ilgili birtakım sorunlar var. Biz bu sorunların yakından takipçisi olacağız ve inşallah vatandaşlarımızın taleplerini muhataplarına iletme konusunda her türlü desteği, katkıyı sunmaya hazır olduğumuzu buradan bir kez daha ifade etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

“HÜDA PAR olarak ekibimizle beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Son olarak ekipleriyle beraber Bingöl'ün ilçelerindeki en ücra köylere kadar ulaştıklarını belirten Emiroğlu, "Bingöl ile ilgili bizim çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah biz bütün ilçelerimizle ilgili en ücra köylerimize kadar, İl Özel İdaresine taalluk eden boyutlar da dahil olmak üzere il merkezimizde, şehrimizin maddi-manevi ihtiyaçları ile ilgili HÜDA PAR olarak ekibimizle beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçlerde daha aktif bir şekilde inşallah hemşehrilerimizle buluşmaya devam edeceğiz ve bu sorunların çözüme kavuşturulması için her türlü girişimde bulunacağımızı da buradan ifade etmiş olalım. İnşallah ümit ediyoruz tez zamanda ulaşım başlığı olmak üzere şehrimizin ekonomisine ve özellikle diğer alanlarla ilgili ihtiyaçlarına yönelik talepler tez zamanda karşılanır diye ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111063)
11 Ağustos 2024 Pazar 12:28
(DÜŞÜNÜN)...sokak köpekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları oluyor..Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor.. İNSANLAR zarar görürken hatta ölürken tepki vermeyenler sokak köpekleri toplanacak diye ayağa kalktı...resmi gazetede kanun çıktı...SOKAK KÖPEKLERİ DERHAL TOPLANSİN..artık bıktık...Yeter...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111059)
10 Ağustos 2024 Cumartesi 15:08
Biz de bingöl merkezde belediye otobüsü istiyoruz bizi hatçılardan kurtarın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111043)
09 Ağustos 2024 Cuma 01:10
Helal olsun. İyi niyetli, kendileri mazlum, mazlumların yanında, kapıları herkese açık, dava adamları, halka duyarlı, bağrı yanık, tepeden bakmayan, etrafındakileri böcek olarak görmeyen, seçimden seçime uğramayan, insanımıza yardım eden dertlerini dinleyen, kolayca ulaşılabilen siyasetçiler. Siyaset sizleri bozmasın, kirletmesin. Hep böyle temiz kalın. Her türlü desteği hak ediyorsunuz. Sizlerde kibir yok, güzel bir gelecek vadediyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111064)
11 Ağustos 2024 Pazar 12:51
@Misafir Kullanıcı Tahmin etmiyoruz, adamlar ortada. Siyasetin tüm çirkefliğine rağmen hala değişmediler. Dik durdukları sürece yıpranacaklar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111053)
10 Ağustos 2024 Cumartesi 00:33
@Misafir Kullanıcı Saydığınız şeyleri gelecek seçimlere yatırım olsun diye yapıyorlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111041)
08 Ağustos 2024 Perşembe 20:04
Kiğı Adaklı Karlıova Yayladere yedisi ilçeleri hiç bir zaman bingöl ilçesiymiş gibi kabul görmedi bingöl vekilleri tarafında buna kamudaki kurumlar dahil birtane kuzey ilçelerinden kurum amiri göstermezler. Genç Solhan varsa yoksa hak ediyorlarmı ziyadesiyle hak ediyorlar. Servi köyün yolunu bilen bilir köy yolu kalitesinde bile bir yol hak etmiyor demekki Kiğı adaklı yedisi özellikle yol yok
20.09.2024
16:34
Bingöl`deki 300 öğrenciye okul hediyesi
Bingöl'deki 300 öğrenciye okul hediyesi
Pendik Bingöl Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Bingöl'deki 4 köy okulundaki 300 öğrenciyi kırtasiye seti hediyesiyle sevindirdi. Başkan Kına: 'İmkanlar dahilinde bu dayanışmayı sürdüreceğiz' dedi.
20.09.2024
15:56
Bingöl`de 12 yıl önce şehit edilen polis memurları için mevlit okutuldu
Bingöl'de 12 yıl önce şehit edilen polis memurları için mevlit okutuldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 2012 yılında bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 8 polis memuru için mevlit okutuldu.
20.09.2024
13:18
Bingöl`den 9 isim ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları` listesinde
Bingöl'den 9 isim 'Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları' listesinde
ABD Stanford Üniversitesi'nin koordinatörlüğünde, Amerikalı ve Hollandalı bilim insanları tarafından yürütülen çalışma sonucunda yayınlanan 'Dünyanın en etkili bilim insanları' listesinde Bingöl Üniversitesi Rektörü Çelik dahil 9 isim yer aldı.
20.09.2024
13:01
KPSS ön lisans sonuçları açıklandı
KPSS ön lisans sonuçları açıklandı
KPSS ön lisans sınavı 1 Eylül tarihinde gerçekleşmişti. Sınav sonuçlarının 20 Eylül'de açıklanacağı duyurulmuştu. ÖSYM, sınav sonuçlarını bugün açıkladı.
19.09.2024
14:31
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.
19.09.2024
12:06
Bingöl`de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl'de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 3 aylık teknik ve projeli bir takip sonucu düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Tarihi eser ve uyuşturucu el geçirilen operasyon sonrası gözaltına alınanlardan 6'sı tutuklandı, bir kişiye ev hapsi verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın