KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mart 2025 Pazartesi
°C

Doğal sabunlar artık bingöl'de

Merkezi Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan Aksiksir doğal güzellik sabunlarının satış şubesi Maden Sokak Güneş İş Merkezi’nde hizmete girdi. Gaziantep’e 1968’de üretime başlayan Akiksir sabunları, doğal ve, yenilebilir helal bitkisel yağlardan üretildiği ifade edildi.

Doğal sabunlar artık bingöl`de
05 MART 2014 ÇARŞAMBA 23:57
0
3303
0
AA aa

Bitkisel ve aromaterapik özel cilt temizleme ve cilt bakım sabunlarından oluşan yenile bilir sofralık ürünlerle ilgili şu bilgilere yer verildi: “ Birinci kalite zeytinyağı, doğal kaynak suyu, bitkisel yağ ve bitki özleri içerir. İçerdiği bitkisel yağlar doğal E vitamini açısından zengindir. İçerdiği yüksek kalite bitkisel yağların besleyici özelliklerini korumak için ısıl işleme tabi tutulmaz. Aromaterapik yağlar yüksek sıcaklıklarda besleyici özelliklerini yitirirler. Akiksir ürünleri, yağların besleyici özelliklerini koruyarak soğuk proses yöntemiyle üretilir. Kaliteli ve doğal içerikle üretilir (sertleştirici, kıvam artırıcı, köpük yapıcı renklendirici, koku, alkol, sentetik gliserin gibi kimyasallar prina/dip yağlar ve hayvansal yağlar içermez) Su içinde ve direkt güneş ışığında bırakılmamalıdır. Sabun ömrünü uzatmak için tahta sabunluk ile kullanılması tavsiye edilir. Ürünler içerdiği bitki ve bitkisel öz yağların özelliklerine bağlı olarak doğal görünüşü, kokusu saf ve doğaldır”

“GELENEKSEL EL YAPIMIDIR”

“Üretimden ambalaja kadar tüm aşamalar el yapımı ve kendi tasarımlarımızdır. Bitkisel doğal sabunun minimum doğal kuruma süresi 45 gündür. Üretimden ambalaj sürecine kadar bir sabun meşakkatli aşamadan elden geçilir. Sabunlarımız her bir aşamada, pozitif enerjimizle el imalatıyla üretilmektedir. Düzenli kullanıldığında cildinizin temizliği ve bakımının yanı sıra cildinize ekstra nem ve canlılık sağlar. Ürünlerimiz üretim ve kullanım aşamasında çevre ve doğal su kaynaklarını zararlı atıklarla kirletmemektedir” denildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.03.2025
02:42
Bingöl`de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası:
Bingöl'de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası: 'Bu akşam hiç bitmesin!'
Bingöl'ün Karlıova İlçesi Kalencik Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri tarafından Bingöl'de misafir edildi. Çarşı merkezini dolaşıp bir restoranda iftar yaptıktan sonra bir diğer AVM'de eğlenip tatlıcıda final yapan öğrencilerin sevinç dolu sözleri yürek burktu: 'Çok mutluyuz. Keşke bu akşam hiç bitmese.'
17.03.2025
02:41
Bingöl Belediyesi`nden ‘Yetimler Günü` iftarı
Bingöl Belediyesi'nden 'Yetimler Günü' iftarı
Bingöl Belediyesince 'Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla düzenlenen 'Kardeşlik İftarı'nda il protokolü yetimlerle bir araya geldi.
17.03.2025
02:40
Malatya`daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'da yaşayan Bingöllüler düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazan'ın birlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı gecede, kardeşlik mesajları verildi.
17.03.2025
02:39
Solhan`da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Solhan'da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Tavz-Der Kurumlararası Voleybol Turnuvasının finalinde Solhan Gençlik Spor'u 3-0'lık net skorlara geçen Solhan Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuvanın şampiyon oldu.
17.03.2025
02:38
Bingöl`de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan iki ayrı çalışmada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İki şüpheli hakkında işlem yapıldı.
17.03.2025
02:32
Bingöl AKUT`tan çığ tatbikatı…
Bingöl AKUT'tan çığ tatbikatı…
AKUT Bingöl ekibi, olası olaylara etkin müdahale edebilmek için Hesarek Kayak Merkezinde çığ tatbikatı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın