KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Şubat 2025 Salı
°C

Destekleme başvuruları başladı

Bingöl İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği sunan program başvurularının başladığını bildirdi.

Destekleme başvuruları başladı
05 ŞUBAT 2016 CUMA 23:32
0
2301
0
AA aa

Hibe destek programı başvurularının 1 Ocak 2016 itibariyle başladığı kaydedilen açıklamada, başvuruların 31 Mart 2016 tarihinde son bulacağı vurgulandı.

Hibe destekleri kapsamında 09 Şubat 2016 Salı günü bilgilendirme toplantısı düzenleneceği kaydedilen açıklamada, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın uyguladığı DAP, GAP, KOP ve DOKAP projesi kapsamındaki İllerde mevcut büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerinin modernizasyonu için ahır ve ağıl tadilatı veya yeni inşaat yapımına % 50 hibe desteği verilmektedir. Bu kapsamda başvurular 1 Ocak 2016 - 31 Mart 2016 tarihinde Bingöl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yapılacaktır. Hibe desteğinden 10-49 baş arası damızlık sığır ve 100-200 baş arası küçükbaş hayvana sahip yetiştiriciler faydalanabileceklerdir. Söz konusu ahır/ağıl hibe desteği ile ilgili İl Müdürlüğümüz konu uzmanları tarafından 09 Şubat 2016 Salı Günü saat 10:00 ‘da Bingöl Belediyesi Kültür Merkezinde Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir. Bilgilendirme Toplantısına ilgili tüm yetiştiricilerimiz, kurum/kuruluş ve kişiler katılabileceklerdir” denildi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.02.2025
17:53
Açıkbaş:
Açıkbaş: 'Planlamalar gelecek öngörüsünden yoksun!'
Bingöl'deki bazı yatırımların gecikmesinin ciddi mağduriyet oluşturduğunu belirten Bingöl Kent Konseyi Başkanı Orhan Açıkbaş; 'Kamu yatırımlarıyla ilgili müjdeler çok ama somut bir gelişme yok. Ayrıca kamu yatırımlarında gelecek öngörüsü yok. Tüm yatırımları şehrin içine sıkıştırılıyor. Artık nefes aldırmak gerekmiyor mu?' eleştirisinde bulundu.
25.02.2025
12:47
Bingöl Umut Kervanı, Ramazan yardımlarına başladı
Bingöl Umut Kervanı, Ramazan yardımlarına başladı
Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı), Ramazan ayında ihtiyaç sahibi, fakir, muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmak üzere gıda yardımlarının dağıtımına başladı.
25.02.2025
12:15
THY`den Bingöl`e seferlerine Ramazan ayarı
THY'den Bingöl'e seferlerine Ramazan ayarı
Haftanın 7 günü Bingöl'e sefer yapan Türk Hava Yolları, Ramazan ayı nedeniyle sefer sayısını 5'e indirdi.
25.02.2025
11:53
Bingöl`de iki haftada 72 firari yakalandı
Bingöl'de iki haftada 72 firari yakalandı
Bingöl'de güvenlik güçlerince 2 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda 170 bin kişi sorgulanırken 72 firari ise yakalandı.
25.02.2025
11:52
Bingöl`de hastalanan yaşlı adam ambulans helikopterle Erzurum`a sevk edildi
Bingöl'de hastalanan yaşlı adam ambulans helikopterle Erzurum'a sevk edildi
Bingöl'de rahatsızlanan KOAH hastası yaşlı adam, ambulans helikopterle Erzurum'a sevk edildi.
25.02.2025
11:44
Karlıova buz tuttu, iş yerleri kepenk kapattı
Karlıova buz tuttu, iş yerleri kepenk kapattı
Hava sıcaklığının eksi 20 dereceleri gördüğü Bingöl'ün Karlıova ilçesi adeta buz tuttu. Dondurucu soğuklar nedeniyle bazı esnaf kepenk kapattı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın