Bingöl Merkez Genç Caddesi saat kulesi önünde bir araya gelen Çevre ve Şehircilik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezleri, Orman İşletme, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Güvenlik Kurumu, FEDAŞ AKSA, AFAD, DSİ 94. Şube Müdürlüğü, Fırat Kalkınma Ajansı, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, KOSGEB İl Müdürlüğü, İl Göç İdaresi, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü, İŞKUR, OSB ile Bingöl'deki kamu kurumlarında görev yapan özel güvenlik çalışanları “Milli İradeye Evet, Darbeye Hayır” ve “Bingöl Kamu Kurumları Platformu Milli İradeye Sahip Çıkıyor” pankartları taşıyarak, ellerindeki Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara katıldı.
Yoğun katılımın sağlandığı alanda vatandaşlara hitap eden konuşmacılar, darbe girişimini lanetleyerek demokrasi nöbetini sürdüreceklerini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı doğrultusunda hareket eden binlerce vatandaş, demokrasi nöbetini sürdürüyor.