KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Chp: motivasyonunu bozmamak için eleştiri yapmaktan kaçınıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mesut Kayaoğlu, “Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın Bingöl için çabalarını yakinen izliyoruz. Motivasyonunu bozmamak için eleştiri ve tenkit yapmaktan kaçınıyoruz” dedi.

Chp: motivasyonunu bozmamak için eleştiri yapmaktan kaçınıyoruz
12 MART 2010 CUMA 22:55
0
1691
0
AA aa
CHP İl Başkanı Kayaoğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasında Bakan Yılmaz'a toplumsal yarar sağlayan işler yapmaya çalıştığını vurguladı.
Bingöllülerin bu konuda çok kişisel düşündüğünü belirten Kayaoğlu, “Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın Bingöl için çabalarını yakinen izliyoruz. Motivasyonunu bozmamak için eleştiri ve tenkit yapmaktan kaçınıyoruz. Üzülerek söylemeliyim ki Bingöllü hemşerilerimizin talepleri şahsidir. Oğluma, kızıma iş bul, bana ihale ver. Kimsenin toplumsal talepte bulunma gibi bir sorunu yok. Hakkını teslim etmeliyiz ki Sayın Bakanın da önceliği toplumsal taleplerdir” diye konuştu.
Bu duruma bir son verilmesi gerektiğini belirten Kayaoğlu, Doğanın canlandığı bir mevsimde bize göre Bingöl'ün hizmet önceliklerini de şöyle sıraladı:
“Üniversitenin çevresinde bulunan hazine arazisi Belediye tarafından Toki'ye devredilmek isteniyor. Bunun yanlış olduğunu daha öncede dile getirdik. Üniversitenin gidecek başka yeri olmadığına göre bu arazinin de Toki'ye verilmesinin hiçbir anlamı yok.
—Organize Sanayi Bölgesin de yatırım yapacaklara Teşvik ve KOSGEB acilen devreye sokulmalı.
—Erzincan, Yedisu, Karlıova karayolu Türkiye'nin kuzey güney bağlantısını sağlayan önemli bir yoldur. Acilen duble yol programına alınmalı.
—2003 Bingöl ve 2005 Karlıova depremlerinde evleri hasar görenlere arzu ediyorlarsa yapım desteği verilmeli özellikle Yedisu vadisinde her an bir deprem bekleniyor. İnsanları bile bile öldürmeyelim.
—Havaalanı inşaatına bir an önce başlanmalı.
—Orman İşletme Müdürlüğü tekrar açılmalı fidan dikim çalışmaları teşvik edilmelidir.
—50 baş süt inekçiliği projesi ciddiye alınmalı şartlarını yerine getiren her üreticiye verilmeli.
—Arıcılık, hayvancılık, balıkçılık projeleri ilimizin işsizlik sorununu çözen yatırımlardır. Bunlara önem verilmeli kredi desteği sağlanmalıdır.
Devlet planlamada yıllarca çalışmış Sayın Bakanımız Yılmaz Bey bu konuları en iyi bilen insandır. Bizden sadece hatırlatma.”
 
Bingölonline Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın