KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Bunaltıcı sıcaklar başlıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftanın hava durumu raporunu yayınladı. Bingöl'de bugün bazı yerlerde gök gürültülü sağanak beklenirken, hafta boyunca bunaltıcı sıcaklar etkisini gösterecek.

Bunaltıcı sıcaklar başlıyor
24 HAZİRAN 2024 PAZARTESİ 11:01
1
599
0
AA aa

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Osmaniye, Kars ve Hakkâri çevreleri ile Ağrı ve Iğdır'ın güney, Van'ın doğu, Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE OLACAK

Yeni haftada ülke genelinin az bulutlu ve açık, bugün Doğu Anadolu'nun doğusu, çarşamba günü ise Doğu Karadeniz'in yağışlı geçmesi bekleniyor.

Mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının çarşamba günü iç kesimlerde biraz azalacağı, ancak mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

BİNGÖL'DE BUNALTICI SICKLAR ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji verilerine göre bugün Bingöl'de bazı bölgelerde (Merkez, Adaklı, Karlıova ve Yedisu İlçeleri) saat 12.00-18.00 arasında gök gürültülü sağanak beklenirken, hafta süresince hava sıcaklıkları 37 dereceye kadar çıkacak.

Uzmanlar, yurt genelinde etkili olan sıcak hava dalgasına karşı uyararak, özellikle kronik hastalar, yaşlılar ve bebekler gibi bazı grupların saat 11 ile 16 arasında dışarıya çıkmamalarını öneriyor.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın