KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Şubat 2025 Çarşamba
°C

Bu alanlara giriş-çıkış yasak

Bingöl’de 20 Aralık 3 Ocak 2016 tarihleri arasında giriş yasağının uygulandığı 6 alan, üçüncü kez ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi.

Bu alanlara giriş-çıkış yasak
18 ARALIK 2015 CUMA 23:33
0
2292
0
AA aa

 Bingöl Valiliği, başta PKK olmak üzere terör örgütlerinin terör ve yıldırma eylemlerinin kentin sosyal ve ekonomik gelişmesini olumsuz etkilediğini gerekçe göstererek, 6 alanın ‘geçici özel güvenlik bölgesi ilan' edildiğini duyurdu.

Güvenliği sağlamak için 20 Aralık 3 Ocak 2016 Aralık tarihleri arasında giriş yasağı uygulanacak bölgeler şöyle sıralandı:

 -Bingöl İl Merkezi Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Ortaçanak bölgesi; Hasar Yaylası ve Hasar Tepe bölgeleri.

- Adaklı İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Aysaklı-Maltepe Vadisi ve Aktaş-Çatmaoluk (Sevkar) bölgesi.

- Genç Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Sağgöze, Büyükçağile Yeniyazı, Dikpınar, Derman, Şekeran bölgeleri.

- Karlıova İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Hasanova ve Hışhışak Deresi bölgeleri.

- Solhan İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Yenibaşak-Doğuyeli bölgeleri.

- Yayladere İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Horivanik-Tahkim Deresi (Pohus Vadisi) bölgeleri.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.02.2025
17:34
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
Taksilerde yeni dönem: Kamerasız araçlar trafiğe çıkamayacak
1 Mart 2025'ten itibaren ticari taksilerde kamera ve acil durum butonu zorunlu hale geliyor. Bu donanımları bulundurmayan araçlar trafiğe çıkamayacak ve araç muayenesinden geçemeyecek.
26.02.2025
17:14
Bingöl`de emlak piyasasının suyu çıktı!
Bingöl'de emlak piyasasının suyu çıktı!
Özellikle kira fiyatları konutun ederine göre değil keyfiyete göre belirleniyor. Ayakçı emlakçılardan sonra bir de 'avcı emlakçılar' türedi. Herkes birbirini suçluyor ancak sonuç değişmiyor! 'Serbest Piyasa' denilerek kiracılara zulmediliyor! Gurbetçilerin döviz hesabı ise cabası…
26.02.2025
15:33
Kısmi afta detaylar belli oluyor
Kısmi afta detaylar belli oluyor
Yeni düzenlemeye göre, mükerrer suçtan hükümlüler 'iyi hâl' gerekçesiyle cezanın tamamını değil, dörtte üçünü cezaevinde geçirdikten sonra şartlı tahliye edilebilecek.
26.02.2025
15:29
ATM`lerde yüz tanıma dönemi
ATM'lerde yüz tanıma dönemi
4'üncü Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında bilişim suçlarıyla mücadele için yeni düzenlemeler getiriliyor. Banka hesap açılışlarında çipli kimlik doğrulaması zorunlu olacak, ATM'lerde yüz tanıma sistemi uygulanacak. Güvenlik kamerasından tespit edilemeyen kişiler ATM'den işlem yapamayacak. Tüm telefon abonelikleri güncellenecek, süresi içinde yenilenmeyen hatlar ise kapatılacak.
26.02.2025
14:33
Bingöl`de tehlike saçan buz sarkıtları temizleniyor
Bingöl'de tehlike saçan buz sarkıtları temizleniyor
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dondurucu soğuklar nedeni ile bina çatılarında oluşan ve tehlikeye davetiye çıkaran buz sarkıtları, itfaiye ekipleri tarafından asansörlü merdiven yardımı ile güvenlik önlemi alınarak temizlendi.
26.02.2025
14:23
Bingöl`de uyuşturucu ve tabanca ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu ve tabanca ele geçirildi
Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalarda uyuşturucu ve tabanca ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın