KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2024 Cuma
°C

Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda Bingöl başarısı

Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda ilk gruplarda dereceye giren sporcular belli oldu. Bingöl'den katılan sporcular iki kategoride birinciliği elde ederek büyük başarı gösterdiler.

Bocce Volo Türkiye Şampiyonası`nda Bingöl başarısı
24 HAZİRAN 2024 PAZARTESİ 11:00
24
873
3
AA aa

Manisa Kula Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürlüğü organizesinde Kula'da düzenlenen ve 18 ilden 98 kız ve 113 erkek olmak üzere toplamda 211 sporcunun katıldığı Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nın ilk etabı geride kaldı. Düzenlenen müsabakalarda kulüp ve kendilerini temsil eden sporcular, başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Her biri birbirinden çekişmeli geçen müsabakalarda yıldız kızlar altın nokta kategorisinde Mersin'den katılan Fatma Gün birinci, Behiye Azra Kunt ikinci, Çorum'dan katılan Buğlem Kabasakal ve yine Mersin'den katılan Hurinaz Öpçin üçüncü oldu.

YILDIZ KIZLARDA BİNGÖL SPORCULARI BİRİNCİ OLDU

Yıldız kızlar röle kategorisinde Bingöl'den katılan Zilan Atila ve Sinem Vargın birinci, Mersin'den katılan Sedanur Öksüz ve Selime Buse Kasapoğlu ikinci, Uşak'tan katılan Zekiye Kopaç ve Senanur Güneş ile Mersin'den katılan Behiye Azra Kunt ve Fatma Gün üçüncü oldu.

Küçük kızlar basamak kategorisinde Manisa temsilcisi Gülnur Kulluk birinci, Uşak'tan katılan Filiz Apar ikinci, Mersin'den katılan Nilda Kutlay ve Iğdır'dan katılan Hande Aktaş üçüncü oldu.

BİNGÖL'ÜN BİR DİĞER BİRİNCİLİĞİ DE KÜÇÜK KIZLARDA…

Küçük kızlar röle kategorisinde Mersin'den katılan Nilda Kutlay ile Bingöl'den katılan Havva Kan birinci, Manisa temsilcileri Gülnur Kulluk ve Hatice Kübra Sağat ikinci, Uşak'tan katılan Filiz Alpar, Kırıkkale'den katılan Şirinay Elri ve Mersin'den katılan Selen Dinii ve Şengül Baykara üçüncü oldu.

Yıldız erkekler röle kategorisinde ise Mersin'den katılan Yasin Aksaç ve Ahmet Can Erdeveci birinci, Kilis'ten katılan Şükrü Eroğlu ve Metin Eroğlu ikinci, Uşak'tan katılan Aydın Ayaydın ve Muhammet Emir Koçak ile Diyarbakır'dan katılan Süleyman Bayındır ve Enes Batuce üçüncü oldu.

Küçük erkekler basamak kategorisinde Uşak'tan katılan Ferhat Elma birinci, Siirt'ten katılan Mustafa Gültekin ikinci, Manisa temsilcisi Ramazan Gencer ve Mersin'den katılan Hasan Kuş üçüncü oldu. Küçük erkekler röle kategorisinde ise Çorum'dan katılan Doğa Çağın Çıtak ile Siirt'ten katılan Mustafa Gültekin birinci, Uşak'tan katılan Ferhat Elma ve Yasin Ece ikinci, Manisa temsilcileri Kaan Demir ile Ramazan Gencer ve Elazığ'dan katılan Miraç Atlı ile Taha Gülmez üçüncü oldu.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara Türkiye Bocce Bowling Federasyon Asbaşkanı Faik Kapsız, Kula İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürü Ufuk Özlem, Gençlik Merkezi Müdürü Cem Bora Akıncı ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Hasan Ali Şahin tarafından madalya ve ödülleri verildi. İHA

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110113)
25 Haziran 2024 Salı 15:36
Spor adi altinda ne dini degerlerimiz, ne orfumuz nede adetimiz kaldi. Cocuklarimizi spora tesvik etme bahanesi ile goruntude oldugu gibi bir nasil bir gelecegi surukledikleri apacik ortadadir. Kimse spor yapmasin demiyor ama yaparkan illak ciplaklik on planda olacak diye bisey yoktur. Ozellikle anne ve babalar cocuklarini bu sekilde nasil sergileyebliyor gercekten merak konusudur. Topumu bozmak adina lutfen bu bahaneler ardina siginmayalim, Anneler ! Babalar ! yarin oburgun cok pisman olursunuz haberiniz olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110108)
25 Haziran 2024 Salı 09:14
İslâmî yaşantı ve İslâmî giyim kuşam gün geçtikçe azalıyor ve hatta yok oluyor. Haramlar ve Günahlara itibar edilmiyor ve hiç önemsenmiyor Bu sebeple Kızların uygunsuz giydirilerek Spor başarısı sağlamanız hiç bir anlam ifade etmiyor ve hiç bir değeri YOKTUR..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110103)
24 Haziran 2024 Pazartesi 17:02
Keşke bu mücadeleniz eğitim konusunda olsaydı
18.10.2024
02:12
12Bingölspor taraftar rekoruyla ligi inletip 3 puanı almak istiyor
12Bingölspor taraftar rekoruyla ligi inletip 3 puanı almak istiyor
BAL Liginin ilk iç saha maçında pazar günü Hakkâri Zapspor'u ağırlayacak olan 12 Bingölspor, taraftarlarıyla aylar sonra buluşacağı mücadelede tribün rekoru kırmayı ve maçtan galip ayrılıp 3 puanı taraftarına armağan etmek istiyor. Kulüp Başkanı Engin Özturan; 'Yaktığımız şampiyonluk meşalesinde tüm halkımızı tribünlerde görmek istiyoruz' dedi.
18.10.2024
02:08
Anşin:
Anşin: 'Aile Hekimlerimiz ve Aile Sağlığı Çalışanlarının Her Zaman Yanındayız'
Türk Sağlık – Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, yayınladığı basın bildirisinde 'aile hekimlerimizin ve aile sağlığı çalışlarımızın her zaman yanındayız' dedi.
17.10.2024
20:11
Aykal`dan demiryolu alanında dev yatırım!
Aykal'dan demiryolu alanında dev yatırım!
Avrupa'da VPI'lı atölye sıralamasında ilk 5'te yer alacak Aykal Demiryolu Araçları Yapım-Bakım-Onarım Fabrikasında her türlü vagon, lokomotif ve lastik tekerlekli demiryolu araçların bakım, onarım ve revizyonu yapılacak. Açılışa katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Burada üretilen lokomotifler ve vagonlar, ulusal şebekelerde, üretim tesislerinde ve yüksek güç gerektiren demiryolu taşıtlarında kullanılabilecek, bu sayede enerji tasarrufu sağlanacaktır. Bu başarı, sadece Aykal Grup'un değil, hepimizin ortak gururudur' dedi.
17.10.2024
18:29
Bingöl`de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı
Bingöl'de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı
TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında düzenlenen Bingöl Bilim ve Teknoloji Şenliği'nin açılışı yapıldı.
17.10.2024
18:06
Bingöl`de 2 Bin 654 kişi işe yerleştirildi
Bingöl'de 2 Bin 654 kişi işe yerleştirildi
Bingöl'de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı. İŞKUR İl Müdürlüğünce bugüne kadar toplam 2 bin 654 kişinin işe yerleştirildiğini ifade eden İl Müdürü Baycuman, ayrıca 7 bin 159 kişiye İş ve Meslek Danışmanlığı hizmeti, Bin 252 işyerinin ziyaret edilerek kurumsal hizmetler hakkında bilgi verildiği ifade etti.
17.10.2024
17:35
Kredi kartında savunma fonu alınmayacak
Kredi kartında savunma fonu alınmayacak
AK Parti kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, savunma sanayi fonuna kredi kartlarından katkı payı alınmasına ilişkin düzenleme iptal edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın