KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Bir iş adamı değilim, ama bingöllüyüm

TFF 3. lig 5. klasman grubunda mücadele eden ve maddi sorunlar yaşayan B.Bingölspor'a 4 bin TL bağışta bulunan Ajans Haber Türk ve Kent Haber Gazetesi Muhabiri Aydın Arık, “Ben bir Bingöllü olarak, bu memlekete katkı sağlayan kişi ve kurumlara her zaman maddi ve manevi destek vereceğim. Bir iş adamı değilim, ama Bingöllüyüm” dedi.

Bir iş adamı değilim, ama bingöllüyüm
01 MART 2010 PAZARTESİ 09:02
0
3025
0
AA aa
Ajans Haber Türk ve Kent Haber Gazetesi Muhabiri Aydın Arık, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 3. lig 5. klasman grubunda mücadele eden ve maddi sorunlar yaşayan B.Bingölspor'a 4 bin TL bağış yaptı.
Bingöl'ü profesyonel futbol liginde temsil eden ve son dönemlerde yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren B.Bingölspor'a 4 bin TL maddi destek sağlayan Ajans Haber Türk ve Kent Haber Gazetesi Muhabiri Aydın Arık, A'dan Z'ye her Bingöllünün takımına maddi ve manevi destek vermesi gerektiğini belirterek, imkanları dahilinde takıma destek olmaya çalıştığını söyledi.
Bingöl'ün çok sayıda iş adamı, siyasetçisi, esnafı, bürokratı olduğunu ifade eden Arık, iyi günde de kötü günde de Bingölspora sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Arık: “Yıllarca profesyonel futbol ligi özlemi çektik. Zor şartlar altında Bingölspor 3. lige çıkmasına rağmen, istediği desteği bir türlü alamadı. Çeşitli bahanelerle bu takıma sahip çıkılması gereken yerde, yalnızlığa terk edildi. Bingöl Üniversitesi, Bingöl Havaalanı Bingöl için ne kadar önemliyse, Bingölspor'da bu memleket için o kadar önemlidir. Binlerce genç, kötü alışkanlıklar yerine sporla ilgileniyor. Hafta sonları rahat bir şekilde gidip takımımızın maçlarını izleyebiliyoruz. Diğer illerden Bingöl'e gelen futbol takımları, birçok esnafa maddi katkı sağlıyor. En güzeli ise, futbol takımımız sayesinde onlarca ilde Bingöl'ün reklamı yapılıyor. Bu nedenle Bingöl sporu karalamak, yalnız bırakmak yerine ona sahip çıkıp, maddi ve manevi destek vermemiz gerekiyor. Ben bir Bingöllü olarak, bu memlekete katkı sağlayan kişi ve kurumlara her zaman maddi ve manevi destek vereceğim. Bir iş adamı değilim, ama Bingöllüyüm. Bende takımızın içinde bulunduğu zor şartlarda yalnız kalmaması, ona destek çıkılması gerektiği düşüncesiyle imkanlarım dahilinde destek oldum. Bingöl sporun yaşandığı sorunları en iyi bilenlerden biriyim. Adı ne olursa olsun, yönetimde kim olursa olsun ben bu ilin takımına destek oldum. İş adamı değilim, müteahhit değilim, siyasetçi değilim ve en önemlisi kimsenin adımı hiç değilim ama Bingöllüyüm. 2009 yılında ‘Adım Adım Bingöl' adıyla hazırladığım belgesel DVD'lerinden 500 adedini satarak elde ettiğim 4 bin TL'yi çok sevdiğin Bingölspor'a hediye ettim. Açılışı ben yaptım, devamını da Bingöllüyüm diyen herkesten gelmesini istiyorum. Bu takım kişilerin değil, Bingöl'ün ve Bingöl halkınındır” dedi.
Ajans Haber Türk ve Kent Haber gazetesi Muhabiri Aydın Arık, Bingöl spora bağışladığı 4 bin TL'yi Kulüp Başkanı Hasan Lütfi Yolcu ve Yönetim Kurulu üyesi Baki Anuk'a teslim etti. 
 
 
Bingölonline Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın