KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

BİNTSO, sporculara bez çanta dağıttı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanlığı tarafından basılan bez çantalar, sporculara dağıtılarak çevreyi korumak için poşet kullanılmamasına teşvik edildi.

BİNTSO, sporculara bez çanta dağıttı
11 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ 21:22
0
1422
1
AA aa

1 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe giren ücretli poşet uygulaması için farklı çözümler getirilerek poşetin az kullanılması sağlanmaya çalışılıyor. Bazı marketlerde bez çanta satışı yapılırken çoğu vatandaş ise kendi alış veriş çantalarını temin ederek alışveriş yapma gayretinde oluyorlar.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanlığı tarafından hazırlanan bez çantalar ile poşetin daha az kullanılıp çevreye daha az zarar vermesi için çalışmalar yapıldı.

Uygulamanın yürürlüğe girmesiyle Bingöl genelinde olduğu gibi Solhan'da da bez çanta dağıtıp vatandaşlara yönelik çalışmalar yürütülürken son olarak sporculara da bez çanta dağıtılarak poşetin kullanılmamasına teşvik edildi.

BİNTSO tarafından üretilen bez çantalar BİNTSO Yöneticilerinden Sebahattin İslamoğlu, tarafından marketlerde ve caddelerde vatandaşlara dağıtılarak poşet tüketilmemesi için gayret sarf etme çalışmaları sonrası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan sporcu gençlere de bez çanta dağıtılarak poşetin kullanılmamasına yönelik bilinçlendirme ve bez çanta kullanmaya teşvik çalışmaları devam etti.

Sporcu gençlere bez çanta dağıtımı çalışmalarını olumlu karşılayan Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan şunları aktardı; “Plastik konusunda toplumu ve çocuklarımızı bilinçlendirmek maksadı ile bünyemizde aktif olarak spor yapan gençlerimize BİNTSO İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin İslamoğlu tarafından tedarik edilen bez torbaları atletizm ve kort tenisi etkinliklerimize katılan gençlerimize verdik. Sebahattin Bey'e bu duyarlı davranışından ötürü teşekkür ederiz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39035)
13 Şubat 2019 Çarşamba 10:11
Koskoca Bintsonun dağıttığına bak ayıp valla
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın