KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2025 Salı
°C

Bingöl'e atletizm pisti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın Danışmanı Aydın Polat, Bakan Yılmaz’ın girişimleri ile Bingöl merkezde sentetik yüzeyli atletizm pisti yapım işi ihalesi yapılacağını bildirdi.

Bingöl`e atletizm pisti
31 TEMMUZ 2013 ÇARŞAMBA 06:42
0
3996
2
AA aa

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın Danışmanı Polat, Bingöl merkezde sentetik yüzeyli atletizm pistinin yapılması ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Sentetik yüzeyli atletizm pisti yapım işi ihalesi 22 Ağustos 2013 tarihinde saat 11.00'da Spor Genel Müdürlüğü tarafından ihale edileceğini ifade eden Polat, Bingöl'de son dönemlerde sportif alanda yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendiğini kaydetti.

Yapılan yatırımlar sonucu özellikle sporcuları atletizm alanında hem Türkiye de hem de uluslararası şampiyonalarda önemli başarılar elde edildiğini söyleyen Polat: “Bu önemli gelişmenin ilimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Sentetik yüzeyli atletizm pistinin yapılması ile ilgili girişimlerde bulunan Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a ve katkılarından dolayı milletvekilimiz Sayın Eşref Taş'a teşekkür ederim ” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Darahini (@Misafir_14765)
01 Ağustos 2013 Perşembe 00:16
Ne zamandan beri danışmanlar siyasilerin önüne geçmeye başladı.Bu memleketin garipliklerine bakın hele.Bakan var,milletvekili var,kakmış danışman beyanat veriyor.Ömür olursa daha çok şeyler göreceğiz.Tarihsiz ve talihsiz memlekette.
çewligiş baba (@Misafir_14755)
31 Temmuz 2013 Çarşamba 15:45
yapılan bu çalışmalar ve projeler için sayın bakanımıza ve danışmanlarına teşekkür ederiz..
18.03.2025
02:53
AB`de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros`larda….
AB'de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros'larda….
Zincir market devi Migros'un Bingöl Valiliği ile sürdürülebilir üretimi ve markalaşması için el ele verdiği Bingöl balı için ilk resmi dolum süreci gerçekleştirildi. Bingöl'ün eşsiz doğasında üretilen ve Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alarak uluslararası düzeyde koruma altına giren Bingöl balı, Türkiye'nin dört bir yanında satılmaya başlanacak.
18.03.2025
02:52
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Memur anne ve babalar, çocukları ilkokula başlayana kadar yarı zamanlı çalışabilecek. Kanunda yer alan bu hakkın uygulanabilmesi için hükümet 'Aile Yılı' kapsamında yeni bir yönetmelik hazırlıyor. Taslağa son halini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı verecek.
18.03.2025
02:51
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorları mercek altına alan Gelir İdaresi Başkanlığı, 15 milyar TL'lik kazancın gizlendiğini ortaya çıkardı. Yapılan denetimlerde gizlenen paralar, sekreter veya eski eşlerin hesaplarında yakalandı. Maliye'ye yakalanan doktorların çoğu uzlaşmayı tercih etti.
18.03.2025
02:48
Bingöl İHH`dan Ramazan yardımları
Bingöl İHH'dan Ramazan yardımları
'Ramazan Kardeşliğe Çağrı' sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık bin aileye gıda kartı dağıtımı yapacak.
18.03.2025
02:47
Bingöl`de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sıkıntısı yaşayan bir mahalle, duruma tepki gösterip yolu trafiğe kapatarak ateş yaktı.
18.03.2025
02:46
Van`daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Van'daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra iş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın