KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Bingöl'e 23 doktor kadrosu açıldı!

İl Sağlık Müdürlüğü, 104. Dönem DHY kurası kapsamında Bingöl'e toplam 23 uzman tabip ve pratisyen tabip münhal kadrosu açıldığını duyurdu.

Bingöl`e 23 doktor kadrosu açıldı!
27 NİSAN 2022 ÇARŞAMBA 16:35
7
3194
6
AA aa

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “İl Sağlık Müdürlüğümüzün girişimleri, Sağlık Bakanlığımızın uygun görmesi sonucu ilimize 104. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası kapsamında 13 uzman tabip ile 10 pratisyen tabip münhal kadrosu açıldı.

104. Dönem DHY kuraları kapsamında ilimiz geneline; 10 Pratisyen Tabip, 3 Aile Hekimliği,  1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, 1 Genel Cerrahi, 1 Göğüs Hastalıkları, 1 İç Hastalıkları, 2 Kadın Hastalıkları ve Doğum, 1 Ortopedi ve Travmatoloji, 1 Yoğun Bakım ve 1 Tıbbi Onkoloji münhal kadrosu açılmıştır.  103. Dönem DHY kurası kapsamında ilimize Tıbbi Onkoloji, Neonataloji, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları ile Nefroloji Uzmanı atamaları yapılmış, Neonataloji, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları ile Nefroloji Uzmanları gelip görevlerine başlamışlardı. Tıbbi Onkoloji Uzmanı ise mazereti dolayısı ile görevine başlayamamıştı. İlimiz için önemli ihtiyaç olan Tıbbi Onkoloji Uzmanlığı için İl Sağlık Müdürlüğümüzce yeniden girişimlerde bulunulmuş, Sağlık Bakanlığımızca da uygun görülerek münhal kadro açılmış oldu.  104. Dönem DHY kuraları bugün (27/04/2022) noter marifetiyle çekilecek ve sonuçlar yhgm.saglik.gov.tr/ adresinde ilan edilecek” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92004)
29 Nisan 2022 Cuma 08:49
Yorum yapanlara bakıyorum çoğu Avukat olmalı, utanmaz, rahat, laobali ve bunlardan sıkılmayacak kadar teneke....... adam diyor gelene gidene deniz tuzu veriyor varmı bir tahlil varmı tektik varmı bir sonuç yok ulan Dr yerine denize götürslün o zaman şifa için veya direk eczaneye gitsin daha rahat olur kafası....Doktorları hatalı olsa dahi savunan bu savunmasız zihniyet ne zaman tarihe karışacak merak bile etmiyoruz...Cahil kelimesi ile başlayan Bilge seni tanımak isterdim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91997)
28 Nisan 2022 Perşembe 21:04
geçen bende alerjiden dolayı cildiyeye gittim doktor bey diyorki alerji testi yok ya elazığa ya da d.bakıra git. bir devlet hastanesinde nasıl alerji testi olmaz. yazıklar olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91993)
28 Nisan 2022 Perşembe 19:09
Poşet dolusu ilaçlar, antibiyotikler mi vermeliydi. O zaman çok iyi doktor mu olurdu. Çocuğun belli ki grip olmuş. Millet ilaç kullanmamak için zorunlu olmadıkça doktora gitmez,bizimkiler almak için gelir buraya dahi yorum yazar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91980)
28 Nisan 2022 Perşembe 08:40
Gelsinler gelsinler piyadeler ordusu acemi birliklerinin tamamlayıp gitsinler....Geçen randevu bulamadığımizdan 2 çocuğumu 14 gün ara ile hastaneye götürdüm birinde burundan dolayı bir sıkıntısı vardı diyerinin boğaz ile ...Ne hikmet ise KBB uzmanı Dr.Omer adındaki şahsi muhterem ikisinede deniz tuzu olan broşürü işaretleyip broşürü elimize verip bizi gönderdi . Çok ilginç geldi birde önceki hastaya aynısından vermez mi şaşkınlığım ikiye katlandı Bay gengoru bence bunları denetlemek istersen tedvikli kıyafetle hasta kılığında bir git bakalım neler ile karsilasacaksin....Bir beklentimiz yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92002)
29 Nisan 2022 Cuma 00:43
@Misafir Kullanıcı Serumu aç çocuk burnuna çeksin..omu zor tuzlu su yap burnuna çeksin..Dünyada bu bingöl milleti kadar bilir kişilik yapan bi millet yoktur..Kadın erkeği farketmez dr çocugu götürür hocam antibiyotik der hemen..Adam doğalını yazar eleştiride hemen klavya gladyatörlüğü.Bu REMEZAN ne yapsın :)))
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91991)
28 Nisan 2022 Perşembe 18:30
@Misafir Kullanıcı Ikisine de dogru olani vermis. Iste cehalet boyle bir sey, illa ilacla bogacaksin ki tedavi sansinlar. Avrupa da cocuklara ilac verilmiyor
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın