KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2024 Salı
°C

Bingöl'de trafik denetimleri sürüyor

Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce trafik denetimleri aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Bingöl`de trafik denetimleri sürüyor
05 TEMMUZ 2024 CUMA 15:33
2
444
1
AA aa

Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü Trafik Tescil ve Denetleme Åžubesi ekipleri, kent genelindeki farklı noktalarda trafik denetimlerine devam ediyor. Emniyet kemeri, ehliyet kontrolü gibi denetimleri gerçekleÅŸtiren ekipler, sürücüleri ihlaller konusunda da bilgilendiriyor.

Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü'nden yapılan açıklamada, “Trafik Tescil ve Denetleme Åžube MüdürlüÄŸü personellerimizce il merkezinde trafik güvenliÄŸi ve trafik ihlallerine karşı denetim ve çalışmalarımız devam etmektedir” denildi. Ä°HA

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir KullanıcÄ (@Misafir_110248)
05 Temmuz 2024 Cuma 18:03
Eksik yaptığınız görevinizi layıkıyla yerine getirmeye davet ediyorum.kanun ve yasalar gereği sigortasız çalıştırılmak yasak bu yasayı ancak kaza sonrasında soruguluyorsunuz. SRC, PİSOKOTEKNİK EHLİYET Sorgulandığı gibi sorgulama yapmalısınız. Aksi takdirde uzun çalışma saatlerine suistimal vererek vererek ,madde bağımlılığının artmasına, asabiyete sebep çocuk yaşta ki gençleri hayattan koparıp kazalara davetiye çıkaracaksınız. Ağlamak yok
08.07.2024
15:41
Ailelere ‘istismar` uyarısı!
Ailelere 'istismar' uyarısı!
Çocukların 'istismardan' korunmaları konusunda uyarıda bulunan Av. İrfan Yılmaz, 'Yazacaklarımın tamamı adli vakalardan edindiğim tecrübelerin sonucudur' notunu düştü ve tavsiyelerini 20 maddeyle sıraladı.
08.07.2024
15:25
ATM`lerde bunu yapanların banka kartını yutacak
ATM'lerde bunu yapanların banka kartını yutacak
EFT, havale ve FAST gibi elektronik para transfer yöntemlerine ek olarak, son zamanlarda ATM'lerde yeni bir işlem menüsü yer almaya başladı. Yeni özellikte dolandırıcılık yapan kişilerin banka kartlarını yutma özelliği eklendi.
08.07.2024
14:44
Kamuda birde fazla maaş alma dönemi sona eriyor
Kamuda birde fazla maaş alma dönemi sona eriyor
Uzun süredir üzerinde çalışılan kamuda birden fazla maaş uygulamasına son verecek düzenleme Meclis'e sunuldu. Düzenleme sonucunda her statüdeki kamu görevlileri sadece bir görevi için maaş alacak. O maaş en yüksek devlet memuru maaşı olan 92 bin lirayı geçemeyecek.
08.07.2024
13:51
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Uyarıda; 'Sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır' vurgusunda bulunuldu.
08.07.2024
13:50
Bingöl`de doğal sularda serinliyorlar
Bingöl'de doğal sularda serinliyorlar
Bingöl'ün Ilıcalar beldesinde bulunan ve şifalı olduğu düşünülen doğal kaynak suyu hem sıcaktan bunalanların hem de yüzmek isteyen çocukların uğrak noktası haline geldi.
08.07.2024
13:48
Bingöl`de günlük kaza sayısı açıklandı
Bingöl'de günlük kaza sayısı açıklandı
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanlığı, 2024 yılının 6 ayında meydana gelen trafik kazalarının istatistiklerini paylaştı. Bingöl'ün günlük kaza sayısının belirlendiği istatistiklerde, bir önceki aya göre kaza sayısında artış yaşandığı da vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın