KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Bingöl'de bir haftada 15 gözaltı

Bingöl'de 1-8 Temmuz tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalarda aranan 6 kişi, uyuşturucu operasyonlarında da 9 kişi gözaltına alındı.

Bingöl`de bir haftada 15 gözaltı
09 TEMMUZ 2024 SALI 15:34
1
1079
2
AA aa

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 1-8 Temmuz tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nın gerçekleştirmiş olduğu çalışmalara ait asayiş verilerini paylaştı.

Vali Usta, icra edilen faaliyetler sonucu 1 adet el dedektörü, 1 adet kazma, 1 adet çekiç ve 3 adet keskinin ele geçirildiğini belirtti.

Son bir haftada yapılan çalışmalarda 30'u yabancı uyruklu olmak üzere toplam 75 bin 948 şahsın sorgulamasının yapıldığını belirten Vali Usta, aranan 477 şahıs tespit edilerek 6 kişinin gözaltına alındığını ve bunlardan 4'ünün tutuklandığını ifade etti.

12 bin 343 aracın denetlendiği uygulamalarda bin 458 araca cezai işlem uygulandığını kaydeden Usta, 47 aracın ise trafikten men edildiğini söyledi.

Uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda 147 bin 709 kök kenevir, 5 kilo 32 gram kubar esrar, 13 bin 385 adet skunk bitkisi, 2 adet hap, 3 gram toz esrar ele geçirildiğini ve 9 kişinin gözaltına alındığını belirten Vali Usta, "Amacımız hemşehrilerimizin de yardımlarıyla Bingöl'ümüzü daha güvenli ve huzurlu bir kent yapmaktır. Desteklerinizle daha iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz. Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları başarıyla gerçekleştiren emniyet ve jandarma ekiplerimizi tebrik ediyorum” dedi. İHA

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110298)
10 Temmuz 2024 Çarşamba 10:52
Düğün konvoyları halkı rahatsız etmeye tam gaz devam ediyor. Özellikle Diamond düğün salonundan gelen konvoylar Afsel gros civarında trafiği felç ediyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110313)
11 Temmuz 2024 Perşembe 08:57
@Misafir Kullanıcı kısmi felç mi tam felç mi
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın