KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Bingöl'de arama kaydı bulunan iki şüpheli yakalandı

Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi ile dolandırıcılıktan arama kaydı bulunan bir kişi, jandarma ekiplerince yakalandı.

Bingöl`de arama kaydı bulunan iki şüpheli yakalandı
03 EYLÜL 2024 SALI 16:50
0
535
0
AA aa

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Bingöl merkez ve Solhan İlçesi'nde kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi ile dolandırıcılıktan arama kaydı bulunan bir kişinin yakalandığı bildirdi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada;

“Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı; Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı ve Solhan İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan titiz çalışmalar sonucunda;

• “Silahla Tehdit” suçundan “2 yıl 6 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen M.D. isimli şahıs yakalanmış olup, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Elâzığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

• “Bilişim Sistemleri Banka veya Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan arama kaydı bulunan M.S. isimli şüpheli şahıs yakalanarak Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.  Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın