KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2024 Cuma
°C

Bingöl'de 15 Temmuz nedeniyle şehitlik anıtı ziyareti

Bingöl Valisi Usta: 'Türkiye'de insanların fark edemediği, bilemediği bir damar var. O damar gerekli olduğu zamanda bu milletin genlerinde olan duygularla harekete geçiyor ve nitekim 15 Temmuz'da bunun örneğini gördük. Hain terör örgütü amacına ulaşamadı' dedi.

Bingöl`de 15 Temmuz nedeniyle şehitlik anıtı ziyareti
15 TEMMUZ 2024 PAZARTESİ 14:41
7
492
1
AA aa

Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehitliği ziyaret eden il protokolü, dualar edip karanfil bıraktı.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle çeşitli programlar düzenleniyor. Bu çerçevede il protokolü, Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda bulunan şehitlik anıtını ziyaret etti.

Duaların okunmasının ardından şehitlik anıtına karanfiller bırakıldı. Programın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, FETÖ terör örgütü gibi diğer örgütlerin de hiçbir zaman başarılı olamayacağını söyledi.

“Milletimizin feraseti ve bütünlüğü, hainlere bir mesajdı”

Vali Usta, “Bugün 15 Temmuz. Türkiye'yi bölmek, parçalamak, milli birlik ve bütünlüğümüze kast etmek isteyen FETÖ hain terör örgütünün yapmak istediği darbenin 8'inci yılındayız. Haliyle 2016'daki heyecanla, aynı coşkuyla, aynı duyarlılıkla hain terör örgütüne karşı duyarlılığımızı dile getiriyoruz. Biz de Bingöl halkı olarak bu olaylara duyarlılığımızı en güzel şekilde göstermeye devam ediyoruz. Bugün ki programımıza şehitliğimizi ziyaret ederek başladık. Türkiye'de insanların fark edemediği, bilemediği bir damar var. O damar gerekli olduğu zamanda bu milletin genlerinde olan duygularla harekete geçiyor ve nitekim 15 Temmuz'da bunun örneğini gördük. Hain terör örgütü amacına ulaşamadı. Türkiye'ye değişik amaçlarla fitne, fesat sokmak isteyen bölmek isteyen hainlere karşı bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Bizim milletimiz feraset sahibi bir millet. En olmaz denilen bir anda kendi genlerindeki duyguları harekete geçirerek bu milleti, bu bütünlüğü ömür boyu koruyacaktır diye düşünüyorum” dedi.

Şehitlik ziyareti programına Vali Usta'nın yanı sıra Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, Bingöl Üniversitesi rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. İHA

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110398)
15 Temmuz 2024 Pazartesi 15:41
Devletin tüm kılcal damarlarına yandaşlarını yerleştiren bir terör örgütünün masum milletimiz, ülkemiz üzerinden şahsi çıkarları için hiç acımadan vatanı, milleti tehlikeye atacağını gösterdi bizi 15 Temmuz darbe girişimi. Cemaatler, tarikatlar, eş dost yandaş sistemi bu tür kalkışmaların olmayacağını garanti edemez. Yarın biri çıkar yine kandırıldık derse masum milletin canı niye birilerinin çıkar çatışmasına kurban gitsin? Atatürk'ün dediği gibi EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
18.10.2024
02:12
12Bingölspor taraftar rekoruyla ligi inletip 3 puanı almak istiyor
12Bingölspor taraftar rekoruyla ligi inletip 3 puanı almak istiyor
BAL Liginin ilk iç saha maçında pazar günü Hakkâri Zapspor'u ağırlayacak olan 12 Bingölspor, taraftarlarıyla aylar sonra buluşacağı mücadelede tribün rekoru kırmayı ve maçtan galip ayrılıp 3 puanı taraftarına armağan etmek istiyor. Kulüp Başkanı Engin Özturan; 'Yaktığımız şampiyonluk meşalesinde tüm halkımızı tribünlerde görmek istiyoruz' dedi.
18.10.2024
02:08
Anşin:
Anşin: 'Aile Hekimlerimiz ve Aile Sağlığı Çalışanlarının Her Zaman Yanındayız'
Türk Sağlık – Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, yayınladığı basın bildirisinde 'aile hekimlerimizin ve aile sağlığı çalışlarımızın her zaman yanındayız' dedi.
17.10.2024
20:11
Aykal`dan demiryolu alanında dev yatırım!
Aykal'dan demiryolu alanında dev yatırım!
Avrupa'da VPI'lı atölye sıralamasında ilk 5'te yer alacak Aykal Demiryolu Araçları Yapım-Bakım-Onarım Fabrikasında her türlü vagon, lokomotif ve lastik tekerlekli demiryolu araçların bakım, onarım ve revizyonu yapılacak. Açılışa katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Burada üretilen lokomotifler ve vagonlar, ulusal şebekelerde, üretim tesislerinde ve yüksek güç gerektiren demiryolu taşıtlarında kullanılabilecek, bu sayede enerji tasarrufu sağlanacaktır. Bu başarı, sadece Aykal Grup'un değil, hepimizin ortak gururudur' dedi.
17.10.2024
18:29
Bingöl`de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı
Bingöl'de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı
TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında düzenlenen Bingöl Bilim ve Teknoloji Şenliği'nin açılışı yapıldı.
17.10.2024
18:06
Bingöl`de 2 Bin 654 kişi işe yerleştirildi
Bingöl'de 2 Bin 654 kişi işe yerleştirildi
Bingöl'de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı. İŞKUR İl Müdürlüğünce bugüne kadar toplam 2 bin 654 kişinin işe yerleştirildiğini ifade eden İl Müdürü Baycuman, ayrıca 7 bin 159 kişiye İş ve Meslek Danışmanlığı hizmeti, Bin 252 işyerinin ziyaret edilerek kurumsal hizmetler hakkında bilgi verildiği ifade etti.
17.10.2024
17:35
Kredi kartında savunma fonu alınmayacak
Kredi kartında savunma fonu alınmayacak
AK Parti kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, savunma sanayi fonuna kredi kartlarından katkı payı alınmasına ilişkin düzenleme iptal edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın