KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, özel yetenekli öğrencilerin eğitim gördüğü Bilim ve Sanat Merkezi'ni (BİLSEM) ziyaret etti.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti
16 HAZİRAN 2022 PERŞEMBE 15:15
3
1855
2
AA aa

Genel yetenek, resim ve müzik gibi dallarda yetenekli olan öğrencilerin sınavla seçildiği Bilim ve Sanat Merkezinde atölye ve laboratuvarları ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Ekinci, özel çocuklarla bir süre sohbet etti.

Çocuklara verilecek kaliteli bir eğitimin önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Vali Ekinci, “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz genel yetenek, resim, müzik, dijital tasarım, robotik kodlama, teknoloji, yabancı dil, zekâ oyunları gibi birçok alanda eğitim alarak kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Bizler de ilimizdeki eğitim kalitesini daha da artırarak çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içindeyiz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Bingöl Bilim ve Sanat Merkezi ziyaretinde Vali Ekinci'ye İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Şube Müdürleri ve BİLSEM Müdürü Mahmut Yılmaz eşlik etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93436)
17 Haziran 2022 Cuma 09:51
Mşallah Van Valisi Sn. Ozan Bey hergün sokakta vatandaşlarla konuşup dertlerini dinliyor sohbet ediyor. Bingölde de aynı durumu vali beyden bekliyoruz çok dertli insanlarımız var. yardımcı olmak gerekir inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93430)
16 Haziran 2022 Perşembe 21:48
Bingöl Bilim sanat merkezi okulunun kendisine ait bir okulu yok. TBMM Vakfı fen lisesine ait ek binada eğitim sürdürmektedir. Öğrencilere yönelik uygun derslikler,atölyeler ve laboratuvar ortamı yok.Bir bilsem velisi olarak hayal kırıklığı yaratmıştır.Eğitime katkı vermek istiyorsanız acilen Bilim sanat merkezi eğitimine uygun okul yapılmalıdır.
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın