KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Bingöl için bir ayıptır!

Yurt-Kur önündeki kazayla ilgili açıklamasında Bingöl’de yol yapım çalışmalarının çok kötü bir çalışma usulüyle yapıldığını iddia eden ESOB Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Çapak, yaşanan trafik kazasının Bingöl için büyük bir ayıp olduğunu söyledi.

Bingöl için bir ayıptır!
06 KASIM 2012 SALI 04:34
0
3697
2
AA aa

 Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Çapak, Cumartesi günü akşam saatlerinde bir aracın KYK önünde öğrencilerine çarpması ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Bingöl'de yol yapım çalışmalarının çok kötü bir çalışma usulüyle yapıldığını ileri süren Çapak, komşu illerde böyle bir çalışmaya rastlanılmayacağını söyledi.

“Bingöl'de birileri öldükten sonra mı tedbir alınması gerekir?” diye soran Çapak: “Yazık günah değil mi? Şehir içi transit yolda Elazığ'dan gelin şehre giriş yapın. Zeki Ergezen Bulvarı'ndaki kavşakta ışıkları göreceksiniz ve bu yol yaklaşık 20 km şehir içinden geçiyor. Kervansaray'a kadar üç-dört kavşak ve bir altı geçit olmasına rağmen bir tane trafik ışığı bulamazsınız. Yaya geçidi ve trafik levhalarını bulamazsınız” dedi.

Karayollarını eleştiren Çapak, Karayollarının yol çalışmalarında üst geçit yapmamasına anlam vermediğini ifade ederek: “Üst geçit önce yapılması gerekirken, 2 yıldır hala gündem de yok. Daha öncede konuştum. Bu yolun projesi bana göre zaten yanlıştır. Ben bu yolun buradan geçmesini istemiyordum. Şuan yeni doğum hastanesinin arkasından bu transit yolun geçmesini istemiştim. Yine söylüyorum; bu yol buradan geçmemeli ve derhal hal çaresine bakılmalı. Burada şu sorumludur yâda bu sorumludur konusunu işlemek için konuşmuyorum ancak Bingöl için bu büyük bir ayıptır. Bir an önce yapılması gereken tüm adımlar atılması lazım, bu yollun üzerinde bulunan yaya geçitleri mutlaka derhal yapılması lazım. Trafik ışıkları ve levhaları konulması lazım. Hiç vakit kaybetmeden başta Sayın Valimiz olmak üzere karayolları sorumluları ve Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere derhal bir komisyon kurup, bu yolda üst yâda alt geçitler ve trafik levhaları, trafik ışıkları derhal yapılması ve konulması gerekir. Daha fazla kişi bu yolun kurbanı olmadan yapılması lazım” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ahmet Kaçmaz (@Misafir_10175)
06 Kasım 2012 Salı 16:19
Yılmaz Beye katılmamak mümkün değil.Ayrıca koca yaz yol yapılmadı da 1 Kasımda yol yapımına başlandı.Yol konusu Bingöl için hayati öneme haiz.Ancak yapılanlar bunun hiçte böyle olmadığını en ucuz şeyin insan olduğunu maalesef yaşananlar ispat ediyor.Bu işin mutlaka bir sorumlusu olmalı.Yol konusunda söylenecek çok söz var ama muhatap bulamıyoruz..
duyarlı 12 (@Misafir_10170)
06 Kasım 2012 Salı 13:22
sayın çapak sizde sayın bayramla birleşip ekmeği 1.5 lira yaparak fakiri yavaş yavaş öldürüyorsunuz. sizin gibilerin bu konularda yorum yapma hakkınız bile yoktur.
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın