KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Bingöl AK Parti'de değişimin ilk adımı! İstifaları alındı

Seçim sonrası yapılan değerlendirmeler sonrası Bingöl AK Parti'de istifalar peş peşe geldi. İki ilçe ve bir belde başkanının istifası alındı. Peki yeni isimler kimler olacak? İşte sürecin tüm ayrıntıları…

Bingöl AK Parti`de değişimin ilk adımı! İstifaları alındı
28 AĞUSTOS 2024 ÇARŞAMBA 01:30
10
5354
10
AA aa

AK Parti'de yerel seçim sonrası dillendirilen değişim süreci devam ediyor. AK Parti Olağan Büyük Kongresi için takvim hazırlığı yapılırken il ve ilçe başkanları düzeyinde başlayan istifalara Bingöl de dahil oldu.

Seçim sonrası ekibiyle birlikte teşkilat ziyaret ve saha araştırmalarını sürdüren AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanı Erkan Kandemir'in Bingöl'e dair son raporu almasının akabinde üç istifa birden geldi.

GENÇ, ADAKLI VE SANCAK…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim sonrası verdiği "Yeri ve zamanı geldiğinde; kırmadan, dökmeden, küstürmeden değişimi yapacağız" mesajı kapsamında kongreye hazırlanan parti yönetimi, Bingöl'de Genç ve Adaklı İlçeleri ile Sancak Belde Teşkilatlarında değişim kararını başkanlara iletti.

Bugüne kadar verdikleri emek ve yoğun gayretleri için teşekkür edilen Genç İlçe Başkanı Halil Kaya, Adaklı İlçe Başkanı Ahmet Karakaya ve Sancak Belde Başkanı Niyazi Bakabala, il başkanlığına istifalarını sundular.

YENİ BAŞKANLAR KİM OLACAK? SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

Genç, Adaklı ve Sancak teşkilat başkanlarının istifalarının ardından gözler, yeni başkanların kim olacağına çevrildi.

Alınan bilgiye göre; iki ilçe ve bir belde teşkilatı için önümüzdeki bir hafta 10 günlük süreçte yeni isimlerin atamaları yapılacak. Bu süre zarfında teşkilatların Siyasi Hukuk İşleri Başkanları bu görevlere vekalet edecek.

15 Eylül'e kadar kongre takvimini açıklaması beklenen AK Parti Genel Merkezi'nin, Ekim ayı itibariyle de il ve ilçe kongrelerine start vereceği belirtiliyor.

Öte yandan istifalar sonrası yeni başkan adayları için parti yönetiminin süreci sıkı tutacağı belirtilirken, daha dinamik, kamuoyu tarafından kabul gören ve parti çalışmalarına katkı sunacak isimler üzerinde duracağı vurgulanıyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111258)
29 Ağustos 2024 Perşembe 14:01
Sıra İL Başkanı na Geldi.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111245)
29 Ağustos 2024 Perşembe 07:36
Solhanı çöp pislik götürüyor yollar patates tarlası gibi yapılan binalarda hissedarlar çok bence Solhan yönetimi komple değişmeli zaten millet değiştirecek ti son gece baskınları
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111229)
28 Ağustos 2024 Çarşamba 14:59
Yılmaz Seven ve kibirli karakteri gitmedikçe bu ilde birşey değişmez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111263)
29 Ağustos 2024 Perşembe 15:48
@Misafir Kullanıcı Bu kadar AZ özeti sana yakıştıramadım. Kelime hazinen mi tükendi. Kibir ne demek. Şeytana kibrin var desen. Şeytan der ki benim bir gururum var
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111227)
28 Ağustos 2024 Çarşamba 14:23
Sözümü değiştiriyorum önce Bingöl de değişecek millet olarak bize rol yapmayı öğrettiniz sanatçıların oyuncuların mesleklerini elinden aldınız. Önce Bingöl de bitecek herkes yükünü alsın .gemisini Kurtaran kaptan .burdan hadepede sesleniyorum.Lgbt ters ilişkiye verdiğiniz desteği geri çekmeszseniz siz hiç bir zaman çıkmıycaksınız. Dinden kaçmanız müslüman kürt milletinden kaçmanız olacaktır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111226)
28 Ağustos 2024 Çarşamba 13:52
Ak Parti seçim işleri başkanı A ihsan Yavuz, İstanbul ve Ankara il başkanları kabadayı gibi hala ortalıkta dolanırken. Bu görevden almalar çok komik görünüyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111223)
28 Ağustos 2024 Çarşamba 11:54
Bingöl merkez de düşüş olmamış oy kaybetmemiş il başkanı Yılmaz Seven Merkez ilçe başkanı Feyzi KIZIL ne olcak bence size iyi adam değil f......gövde boyu uzun adamlar lazım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111222)
28 Ağustos 2024 Çarşamba 11:50
Darısı Solhan'ın başına.... Görevden alınması en çok halkın istediği İsim Solhan İlçe Başkanı sakallı lakaplı Nazmi Çalışan olması gerekiyordu. İnşallah en kısa sürede görevden alınır. Solhan halkı kurtulur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111219)
28 Ağustos 2024 Çarşamba 09:19
Bu başkanlara fatura kesildi günah keçileri bunlar yani oh ne güzel ya kamu alımlarında KPSS puanında ataması olan çalışkan insları mülakatta eliyorsunuz bakıyorsun alınan kişilere kendi adamları kendi adamlarının hakkıysa alsınlar tabi neden dürüstt insların ekmeğine sebeb oluyorsunuz nasıl hesap vereceksiniz? İşte sandıktada böyle cevap alırsnız Adaklı belediyesi ne hizmet yapmış kendi Mahalle yolları berbat durumda yeni gelen başkana bir enkaz bıraktı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111213)
28 Ağustos 2024 Çarşamba 08:26
Her zaman demişimdir. Genç İlçesinde siyasetin sağlıklı yürümesi için Çevirme Köyü (Devecör) ve Meşedalı (Modan) Köylerini siyasetten uzak tutacaksınız. Memleketin, İlçenin, Ülkenin, Yerkürenin ve Galaksinin selameti için
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111209)
28 Ağustos 2024 Çarşamba 01:46
Akp yerel seçimlerde Bingöl'de kayıp ettiği yerlerde kökten değişikliğe giderken HDP kuzey ilçelerin tümünde 4 ilçede belediye bşk. Lığında toplam 60.70 oy almış tık yok.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın