KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Beş yıldızlı oda oldu!

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurulu’nca, akreditasyon standardı kriterlerini yerine getiren oda ilan edilerek “B Sınıfı” akredite odalar sınıfına dâhil edildi.

Beş yıldızlı oda oldu!
05 ŞUBAT 2016 CUMA 23:37
0
3013
2
AA aa

11. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirildi.

Akreditasyon Sertifika Töreni'nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sertifika alan oda ve borsaların sayısının 224'e yükseldiğini ve bununla iftihar ettiklerini söyledi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu dünya genelinde ekonomik sıkıntıların devam ettiğine işaret ederek, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“5 YILDIZLI B SINIFI” AKREDİTE ODA OLDU

Akredite olmak için odaların ilk müracaatlarında genelde “C sınıfı” olarak akredite olurken, Bingöl TSO, güzel uygulamalar ve projeleriyle “B sınıfı” olarak akredite olarak büyük bir başarıya imza attı.

5 yıldızlı oda statüsüne kavuşmanın sırrını özverili çalışmaya bağlayan Bingöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay, “Yaklaşık 2 yıllık hummalı bir çalışma ve eğitimlerin sonucunda başarılı bir performans sergileyen odamız 11. dönem akredite odalar arasında yerini almıştır. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın bağımsız kuruluşlar tarafından yürütülen denetimler sonucunda, ‘B sınıfı' kategorisi sayılan 5 yıldız almasından dolayı son derece memnunuz. Odamızın almaya hak kazandığı 'B Sınıfı Akreditasyon Belgesi'ni ülke genelindeki çok az sayıdaki oda ve borsa almaktadır” dedi.

Akreditenin, Bingöl ve oda için önemli olduğunu kaydeden Çalbay, şunları söyledi: “Bu sürede emeği geçen yönetim kurulu ve meclis üyeleririmiz, danışma kurulumuzun yanı sıra, oda akademik danışmanımız Prof. Dr. Alaaddin Yüksel ve Oda Genel Sekreterimiz Dr. Hakan Başbozkurt ve tüm Oda personelimize şükranlarımı sunuyorum. Bu iş ekip işidir, başarı hepimizindir, umarım bu başarının ardından odamızda hizmet kalitesi daha da yukarıya taşınarak A Sınıfı olarak taçlanacaktır.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
tatlı faturası (@Misafir_19412)
08 Şubat 2016 Pazartesi 20:14
1 - Erkan bey açıklasın bakalım TOBB Başkanı geldiğinde kaç milyarlık tatlı alınmış?
2 - Odanın okadar yönetim kurulu üyesi Meclis başkanı var ortalıkta görünmüyor ama cemaat ataması ile gelen Genel Sekreter ve Danışman her yerde
3- Çalbay ve Cemaat emri ile atanan danışman Rektörlük seçiminde ne çevirmeye çalıştı da telefonda gizli gizli istediğimiz gibi olmadı diye konuşulurken duyuldu?
4 - Cemaatle organik bagı devam ediyor mu? Etmiyorsa niye cemaat hakkında tek laf etmiyor Erkan Çalbay?
5 - Cemaat abileri ile gizli görüştüğü dogru mu?
Sümen Altı (@Misafir_19400)
07 Şubat 2016 Pazar 14:20
Odanın tatlı faturalarında ki kabarıklık. Başkanın ve yönetimin aldığı harcırah bir yana Cemaat emri ile atanan genel sekreter ve danışmanın harcırahları açıklansın. Ticaret sanayi odasının kurulduğu günden bu yana harcanan paraların kat ve katı bu dönemde harcandığı doğru mu? Erkan Çalbayın Cemaatin emri ile Medeni Arifoglunun çalışması ile oraya seçildiğini bilmeyen yok. Bugün bunu inkar ederse vefasız etmezse zaten ciamaatla ilişkisi aşikar ortadadır. Bakan beyinde ifade ettiği gibi seçime ne kadar kaldı?
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın