KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Bdp'den canlı bombanın evine taziye

BDP'lilerin Bingöl'de 2 kişiyi katleden canlı bombanın cenaze törenine katıldığı ortaya çıktı. Ayrıca canlı bombanın babasına da taziye ziyaretinde bulundular.

Bdp`den canlı bombanın evine taziye
08 KASIM 2011 SALI 15:22
0
2971
9
AA aa

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Çok merak ediyorum, acaba terörist taziyesinde boy gösterenler, Bingöl'de çocuklarının gözü önünde anne öldüren canlı bombanın evine de taziyeye gidecekler mi" diye sorduğu BDP'liler, canlı bombanın cenazesine katıldı, babasına taziyede bulundu.

29 Ekim günü Bingöl'de üzerindeki bombayı patlatarak iki kişinin ölümüne, 21 kişinin yaralanmasına neden PKK'lı Nazlı Görer'i memleketi Erzurum'un Hınıs İlçesi'ne bağlı Alikırı Köyü'nde BDP'liler toprağa verdi.

Tabutu taşıyan grubun Kürtçe "Şehit namırın"(Şehitler ölmez) sloganı attığı cenazede, Hınıs BDP İlçe Başkanı İrfan Keskin de bir konuşma yaptı. Gece saat 22.00 sıralarındaki cenazeye katılan BDP'liler mezarlıkta PKK'lının babası Hakkı Görer'e de taziyede bulundu.

EVLATLARI İÇİN CANINI VERMİŞTİ

Bingöl'de 29 Ekim'de patlayan canlı bomda saldırısında 3 kişi ölmüş 20 kişi de yaralanmıştı. Patlamada ölen 4 çocuk annesi Hatice Belgin çocuklarını korumak için canlı bomba üzerine atlamıştı. Anne Belgin, çocuklarını korumaya çalışırken, büyük bir faciayı da önlemişti. 4 Kasım'da 43 sivil toplum örgütü Bingöl'de bir yürüyüş yaparak katliamı kınamış ve "Kürtleri sevenler, Kürtler için cinayet işleyip öldürmesinler" çağrısında bulunmuşlardı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
BİNGÖLLÜ ZAZALAR DİYARI. (@Misafir_7131)
10 Kasım 2011 Perşembe 23:15
idris baluken efendi senin dünyadan haberin yok önerge veriyorsun bosuna önerge verip reklam yapmana gerekyok çünkü o suyu bingöl belediyesi tarafından verilecek meclise önerge verirken önce bi arastırma yaparsan cok iyi olur ayrıca sancak için lise önergesi vermisin nüfüsü 5000 altında olan beldelere lise yapılmaz bunuda bilsen gayet iyi olur cün verdiğin önergeler için gülünç ve boşuna vakit kaybetmek gelir. ayrıca pkk katil bir örgüttür diye önerge verirsen iste o zaman senin aydın bir zaza olduğunu öğreniriz.
Adınız Soyadınız (@Misafir_7130)
10 Kasım 2011 Perşembe 23:05
KATİL APONUN KÖPEKLERİ VE YANDASI OLAN TAŞARUN İŞRAİL FİRMALARI BİZ ZAZALAR SAĞ OLDUKÇA BU ÜLKEDE SİZİN SÖZÜNÜZ ASLA GEÇMİYECEKTİR. ÇÜNKÜ ASIL KÜRTLER BİZ ZAZALARIZ. ZAZALAR ÜLKESİNİ BİLETİNİ BAYRAĞINI SEVEN BİR TOPLUMDURLAR
alperen62 (@Misafir_7122)
10 Kasım 2011 Perşembe 14:51
sayın balıken bunu biliyordur kesinlikle biraz onurluysa hemen istifa eder ama onlar oraya seçilirken herşeylerini apo itine teslim ettikleri için diyecek birşey yok insanları katleden birinin evine taziyeye gitmek en hafifinden NECİP FAZIL KISAKÜREK,in dediği gibi sana alçak desem alçaklıkta bir seviyedir sen çukur adamsın çukurun seviyesi yok sizinde seviyeniz yok
zaza (@Misafir_7121)
10 Kasım 2011 Perşembe 14:39
Peygamberimiz Suçsuz olarak bir insanı öldüren , tbütün insanları öldürmüş gibidir. Kendi canına kıyan zaten cehenemliktir. Şehitlik ne kadar ucuzladı
zaza (@Misafir_7120)
10 Kasım 2011 Perşembe 14:33
Herhalde babaya kusura bakma , yanlışlık oldu . Kızın yanlış yerde kendisini patlattı. Biz bayram yerinde kendisini patlatmasını söylemiştik. Ölü sayısı az oldu. Kusura bakma sana nişne takacaktık olmadı.
zaza azad (@Misafir_7117)
10 Kasım 2011 Perşembe 10:00
İdis bey devleten eskiden her ay 10 15 bin tl maaş alır ve devletin röntgenin laboratuvarını yatağını ve benze hizmetleri kendi lehine çevirir ve çok iyi biri olduğu anlatılırdı sağda solda şimdi eğer iyise halk severse aldığı maaşı bingöldeki fakir fukaraya bağışlasın vekil olduğu sürede hiç maaş almasın o zaman bizde onu alkışlıyalım
Adınız Soyadınız (@Misafir_7103)
08 Kasım 2011 Salı 22:19
BU ŞEREFSİZLERDEN BU BEKLENİRDİ ŞAŞIRMAYA GEREK YOK
N.ÇAPIN (@Misafir_7097)
08 Kasım 2011 Salı 20:13
6 ay önce solhanlı bir pkk lı öldürüldü Bdp liler gelip onu niye gömmediler gelemezlerdi çünkü onları nelerin beklediğini iyi biliyorlardı cenazeden 3 gün sonra taziyeye geldiler solhanlıların elinden polis kurtardı onlarda polis lojmanını taşladılar artık Şırnak ta bile taşlandıklarına göre bunların sonu gelmiştir.
balwarı (@Misafir_7095)
08 Kasım 2011 Salı 17:07
idris efendi,canlı bombaya nasıl taziyeye gidiyorsunuz,maşallahın var,barış kokuyor her yanın,sana kandil barışı öldürme ödülünü vermeleri lazım,,devam et,patlat bombaları,bu dönem sana bengi yıldızın görevini vermişler,iyi de hakkından geliyorsun,karşılığını alıyorsun tabiki,bingöllülerin sana karşı koyacakları karşılığı saymasak..
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın