KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Bbp genel başkanı destici bingöl'e geldi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kck operasyonlarını sahiplenenlerin, Mehmetçiğe kurşun atanları sahiplenmiş olacaklarını belirterek, 'Kck'ya sahip çıkmak Hatice kızımızı parçalayan canlı bombaya sahip çıkmaktır' dedi.

Bbp genel başkanı destici bingöl`e geldi
09 KASIM 2011 ÇARŞAMBA 16:30
0
1774
0
AA aa

BBP Genel Başkanı Destici, 29 Ekim'de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 4 çocuk annesi Hatice Belgin'in Bingöl'deki baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. Hatice Belgin'in eşi ve çocuklarının yanı sıra akrabalarının da bulunduğu evde Kuranı Kerim okuyan Destici, aileye Kuranı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Destici, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin milli gelirinin terörle mücadeleye gittiğini, Kck operasyonlarına destek verenlerin, Mehmetçiğe kurşun sıkan terör örgütüne destek verdiğini söyledi.

"Bütün çağrımız bir ve beraber olup artık bu yavrularımızı onların eline düşmekten kurtarmaktır" diyen Destici, şöyle konuştu:

"Artık canlarımızı kaybetmemiz lazım. Türkiye'nin milli gelirlerinin heba edilmemesi lazım. Milletin açlığına, susuzluğuna ayrılmayan paralar PKK terörüne mücadeleye ayrılıyor. 500 milyar Dolar para. Bu para memlekete harcansaydı bir memleket daha olurdu. Onun için buna içerde ve dışarıda destek verenleri de hep birlikte lanetlememiz gerekiyor. Sözde barış için kardeşlik için bunu yaptıklarını, özellikle bu Kck operasyonlarına sahip çıkanlar, gelsin buradaki acıyı görsünler. Gelsinler bu bölgede ne olup bittiğini görsünler. Ondan sonra bir kere daha düşünsünler. Kimseden çekineceğim bir şey yok net söylüyorum; Kck'ya sahip çıkmak, PKK'ya sahip çıkmaktır. Kck'ya sahip çıkmak Mehmetçiğe uzanan kurşuna sahip çıkmaktır. Kck'ya sahip çıkmak işte Hatice kızımızı parçalayan canlı bombaya sahip çıkmaktır."

Sokağa salınan canlı bombaların hedefinde Türk, Kürt, Çerkez, Alevi olduğunu ifade eden Destici, şöyle devam etti:

"Bu ülkenin kardeşliği, birliği, beraberliği hedeftir. Bunlar Kürt kardeşlerimizin hakkını savunmak için kurulan bir örgüt değil. Böyle olsaydılar yıllarca dışarıdan destek alabilirler miydi? Bu tamamen Türkiye'yi parçalamak sonradan yutmak ve bölgesinde güçsüzleştirerek, diğer Türkistan coğrafyasındaki insanlarımıza yardım elinin uzatmasını önlemek için kurulmuş taşeron bir örgütüdür. Türkiyemizin büyümesini istemeyen 30'ün üzerindeki ülke bunlara destek veriyor. PKK bir Kürt hareketi veya Kürt vatandaşımızın haklarını savunmak için kurulmuş bir örgüt değil, uluslararası bir terör örgütü, bir taşeron örgüttür."

Hatice Belgin'in evinden ayrılan Destici, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i valilik konutunda ziyaret etti. Burada Vali Güvençer ile bir süre sohbet eden Destici, daha sonra Bingöl Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Serdar Atalay ile görüştü.

 

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın