KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Bayramlaşmada sitem işittiler

Bayramı Bingöl’de geçiren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Beşyol Kavşağı’ndaki kahvehaneleri dolaşıp bayramını kutladığı halkın sorunlarını da dinledi. Tozdan şikayet eden vatandaşlar, su kesintilerinden de yakındılar.

Bayramlaşmada sitem işittiler
12 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ 00:08
0
2707
2
AA aa

Ramazan Bayramını baba ocağında geçiren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bayramın birinci günü Polisevi'ndeki resmi bayramlaşma töreninin ardından Şehit Aileleri Derneği, Devlet Hastanesi, Emniyet ev Jandarma ziyaretlerinin ardından temaslarını sürdürürken, bayramın ikinci günü, ağır sağlık problemleri bulunan AK Parti Bingöl Kurucu İl Başkanı Abdullah Kolak'ı Beşyol Kavşağı mevkiindeki evinde ziyaret etti. ‘Geçmiş olsun' ve acil şifa dileklerini ileten Bakan Yılmaz, daha sonra bölgedeki kahvehaneleri dolaşıp vatandaşlarla bayramlaştı.

Kahvehanelerden birinde vatandaşlarla sohbet eden Bakan Yılmaz, toz ve su kesintileri konusunda yoğun sitemle karşılaştı. Altyapı çalışmalarının yapılmasını takdir ettiklerini ancak oluşan toz ve toprak nedeniyle büyük sıkıntı yaşandığını ifade eden vatandaşlar, tedbirlerin arttırılmasını talep ettiler.

Öte yandan aylardır devam eden su kesintilerinden bıktıklarını, banyo yapmak için başka mahallelerdeki akrabalarına gitmek zorunda kaldıklarını aktaran vatandaşlar, bayramda da aynı sıkıntıyı yaşadıklarını vurgulayıp çözüm taleplerini paylaştılar.

Yaşanan sıkıntıları kabul ettiklerini fakat çözüm için gerekli çabanın da gösterildiğini ifade eden Bakan Yılmaz: “Sorunlar var ama çözüm için de çalışmalar devam ediyor. Sabır gösteriyorsunuz, Allah razı olsun. 40 yıllık birikmiş sorunları bir çırpıda çözmek kolay değil. Toz olacak, sıkıntı olacak ama inşallah sonu rahatlık olacak. Yakında yollarımız yenilenecek. Özellikle ana arterler beton asfalt yapılacak ve bu yollar uzun ömürlü olacak. Bu yıl sorunlar önemli oranda giderilmiş olacak” dedi.

Vatandaşların sitemi üzerine açıklamada bulunan Belediye Başkanı Serdar Atalay, yeni su depolarıyla birlikte şebekelerin de yenilenmesiyle kayıp oranının azalacağını, bu sayede su kesintisi sorununun aşılacağını söyledi.

Üstyapı çalışmalarının Kültür Mahallesi'nde başladığını ve diğer mahallelerde de ekipler kurularak çalışmaların hızla sürdürüleceği bilgisini veren Atalay, biraz daha sabredilmesini istedi.

Çöp depolama alanının yeni alana kaydırıldığını ve mevcut çöp alanına çöp dökülmediğini kaydeden Atalay, şehir çöplüğü alanının park olarak düzenleneceğini de ifade etti.

Kat sorununa da değinen Atalay, yeni imar planının hazırlanması için ihalenin ypıldığını, zemin durumuna göre her mahalleye yeni kat oranlarının belirlenerek vatandaşların beklentisini karşılayacaklarını da sözlerine ekledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
bbbbbbbb (@Misafir_14893)
13 Ağustos 2013 Salı 00:00
bu facia ADAMI BİNGÖLE BELA EDEN ALLAHINDA BULSUN ULAN ARKADAŞ BİRİKMİŞ SORUN VAR HERKES KABUL EDİYOR ANCAK BÖYLE SAÇMA sapan bir çalışma olmaz olması mümkün değil eşi benzeri yokbu nereyi örnek almış ta böyle bi anda bingölün altını üstyüne getirdi olsa olsa bu sistem gelişmemiş afrika ülkelerinde olur bide Bingöl de
abdullah (@Misafir_14891)
12 Ağustos 2013 Pazartesi 19:33
yine klasik halkı uyutma numaraları...bir iki tatlı söz ..sonrası bilindik...acaba kendileri sussuz kalıyomu..birazda toz yutsalar anlarlar halkın sorunlarını..ne alt nede üst yapı.biter.allah ede komple bingölü sussuz bırakasınız..belki halk uyanır..nedn halk ses cıkarmıyor..gerci coğu arkadan iyi küfür ediyor.ama öne gelincede görüntüdeki gibi muhabbet edip cay icıyor...!
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın