KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Başkan Dirik, 20 milyon TL borç ödedi!

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, 25 milyon 800 Bin TL borç ile devraldığı belediyenin borcunu 5 milyon TL seviyelerine indi.

Başkan Dirik, 20 milyon TL borç ödedi!
24 EKİM 2021 PAZAR 15:23
12
2850
5
AA aa

Başkan Dirik, seçim vaatlerini yerine getirmek için ilçeyi adeta şantiye alanına çevirmiş durumda. Dirik, 25 milyon 800 Bin TL borç ile devraldığı belediyenin borcunu 5 milyon TL seviyelerine indi.

"PROJELERİMİZİN BİRÇOĞUNU HAYATA GEÇİRDİK"

Göreve başladığı günden beri Genç'in daha yaşanılır bir ilçe olması için ekibiyle beraber fedakârca çalıştıklarını belirten Dirik, “Göreve başladığımızdan bu yana söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Söz verdiğimiz 20 proje arasında en öncelikli olan Doğalgaz Projesi, E Belediyecilik projesi, Millet Bahçesi projesi, Kent Meydanı Projesi, Güneş enerjisi santrali projesi, Yeni nesil çöp konteynerleri projesi, Asbestli boruların değişim projesi, Ücretsiz Wi-fi Projesi, Klimalı Duraklar Projesi, Mezarlık Alanları düzenleme çalışmalarımızda; Mescit, Ağaçlandırma, Aydınlatma, Oturma Bankları, WC / Abdest alma yerleri Projesi, İmarlı yolların Açılması Projeleri, Yağmur Suyu Drenaj Projesi, 3 Mahallemize çocuk oyun parkı, her mahallemize sentetik halı saha gibi birçok projemizi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Bunların yanı sıra vaatlerimiz arasında yer almayan birçok projeyi de hayata geçirdiğimizi vatandaşımız görüyor ve biliyor. Halkımızdan hizmet noktasında sabırlı olmalarını istiyorum. İnşallah ortak evimiz olan Genç'i daha güzel noktalara taşıyacağız” diye konuştu.

"2022 YILINDA GENÇ'İN TÜM YOLLARI YENİDEN YAPILACAK"

İlçede yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Dirik şu anda yutulan tozun hizmet tozu olduğunu ve Genç'i yeniden inşa etmek için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade etti. Başkan Dirik, "Şu anda en çok eleştiri aldığımız konulardan biri de yol konusudur. Vatandaşlarımızın eleştirisini haklı ve yerinde görüyorum ama şu an itibari ile yürüttüğümüz Yağmur Suyu Drenaj hattı, Asbestli boruların değişimi ve yeni depoların yapılması terfi merkezi işlemleri devam ediyor ve yol konusunda tam anlamıyla çalışma yürütemiyoruz. Sadece çok bozuk olan yollarımızı tamir ederek yürütülen hizmetlerin tamamlanmasını bekliyoruz. İnşallah Allah nasip ederse bu çalışmalar 2022'de bitecek ve yol konusunda büyük bir atılım gerçekleştirip 2022'nin sonuna doğru Genç ilçemizin tüm yollarını sıcak asfalt ve parke ile döşeyip Genç'i yeniden inşa etmiş olacağız" diye konuştu. (Genç Havadis)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86370)
25 Ekim 2021 Pazartesi 08:45
Milletvekillik farklı belediye başkanlığı farklı. Gerçekten sabırları sona getiren bir makam. Birde Gençliyseniz Allah sabır versin. Kahve köşelerinde hükümet kurup hükümet yıkıyoruz. Cahilliği de buna eklemişsek varın gerisini siz söyleyin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86362)
25 Ekim 2021 Pazartesi 03:11
Helal olsun çalmadan rantçilara memleketini ezdirmemis takdir ediyorum.Peki şu Solhan belediyeside çıkıp birşeyler yazsa olmazmi Solhan başkani sen uyumaya devam et.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86359)
24 Ekim 2021 Pazar 21:09
Nasıl yaptığını da açıklasaydı keşke. Nasıl bir metod uygulamış ki hem yukarıda yazılanları yapmış hem 20 milyon borç kapamış. Samimiyim nasıl yapmış çok merak ediyorum? Hizmetine bir laf ettiğim yok. Yani hizmet diye yazdıklarınıza. Ama mesela gencin yolları köstebek yuvası. Bu hizmet sayılmaz sanırım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86366)
25 Ekim 2021 Pazartesi 06:00
@Misafir Kullanıcı Yollar 2022 de nasıl hadelmişe gelince çalmayinca bal gibi oluyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_86353)
24 Ekim 2021 Pazar 18:03
Inşallah öyledir. Geçmiş dönem belediye başkanlarını da iyi biliriz. Vefa özveriyle gerçekten çalışırsa Allah daha güzel makamları kendisine nasip eder. Hesabını ona göre yapsın
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın