KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mart 2025 Salı
°C

Barakazi: barış için erdoğan'a destek olalım

Erdoğan’ın Bingöl’den rekor bir oyla desteklenmesini isteyen Başkan Barakazi, seçimin çözüm süreci açısından önemine vurgu yaparak: “Başbakanımız bu barış sürecinin devamını daha güçlü bir şekilde cumhurbaşkanı olarak gerçekleştirecektir” dedi. Sandığa gitme çağrısında da bulunan Barakazi, seçmenin, baskı altında kalmadan özgür iradesini sandığa yansıtmasını istedi.

Barakazi: barış için erdoğan`a destek olalım
07 AĞUSTOS 2014 PERŞEMBE 22:49
0
1553
0
AA aa

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan'ı desteklemek amacıyla basın açıklaması yaptı.

Veysel Belgin Gençlik Merkezi'nde düzenlenen basın açıklamasında konuşan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, ilk kez halk tarafından seçilecek olan cumhurbaşkanının, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olacağını hatırlattı.

‘SANDIĞA GİDELİM' ÇAĞRISI

Pazar günü yapılacak seçimde tüm seçmenin sandığa gitmesi gerektiğini ifade eden Başkan Barakazi, katılımın önemine vurgu yaparak: “Seçim çok önemli, katılım çok önemli. Katılımın yüksek oranda olması Bingöl açısında, Türkiye açısından ve Türkiye'nin dünyadaki konumu açısında önemli. Cumhurbaşkanlığı seçimi akla geldiğinde malumunuz olduğu üzere ilk olarak 1980 Anayasasında Bingöl'ün hayır deme şampiyonluğu akla geliyor. Bu sadece Türkiye'de değil, dünyada bilinen bir durum. Yine geçen Sayın Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçildiğindeki anayasa ile ilgili yapılan referandumda da, yüksek ‘Evet'i veren il Bingöl olmuştu. Bu bağlamda ikinci tavsiyemiz, önerimiz; Bingöllülerin yeniden bir şampiyonluğa, bir rekora imza atmalarıdır” dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Cumhurbaşkanlığı seçiminin çözüm süreci üzerindeki etkisine vurgu yapan Barakazi: “Bir barış, çözüm süreci var. Türkiye'de bunu mimarı başbakanımızdır. Başbakanımız bu barış sürecinin devamını daha güçlü bir şekilde cumhurbaşkanı olarak gerçekleştirecektir. Bu yönüyle Bingöllülerin yüksek derece desteği çok önemli. Elbette ki biz Türkiye ortalamasının bir kısmını etkileyebiliyoruz ama Bingöl'ün böyle bir rekora imza atması bizim açımızdan gerçekten önem teşkil ediyor” diye konuştu.

“SEÇİM BARIŞ ORTAMINDA GEÇMELİ”

Barakazi, Cumhurbaşkanlığı seçiminin sürtüşmeden uzak, hiçbir şekilde insanların birbirleriyle cebelleşmediği, kavga etmediği daha önceki yapılan seçimlerdeki gibi barış içerisinde geçmesini temenni ettiklerini söyledi.

İnsanların baskı altında kalmadan özgür iradeleriyle oy kullanmaları gerektiğini belirten Barakazi: “İnsanların özgürce oy vermesini istiyoruz. Oyunu kimi vereceklerse versinler ama özgürce versinler. Hiçbir baskı hiçbir etki altında kalmadan oylarını versinler. Bu bağlamda istikrara, ekonomik, siyasi, toplumsal istikrara destek olacağı ümidiyle başbakanımız cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a buradan desteğimizi il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte bu desteğimizi açıklamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bingöl'ün Erdoğan'a vereceği yüksek destekten şüphe etmediklerini sözlerine ekleyen Barakazi, şunları söyledi: “Türkiye'nin özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, zulme ve zalime karşı diplomasinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen, Çözüm Sürecini sahiplenen “milletin adamı” Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemenizi istiyoruz. Bingöl'ün Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a 7 seçimdir verdiği desteği, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüksek oranda destek vereceğinden hiç şüphemiz yoktur. İnşallah Türkiye'nin AK Parti ile yakaladığı bu istikrar ve güven ortamı sürecek. Millet 10 Ağustos'ta ‘Erdoğan'ın yanındayız' diyecek. AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye'nin desteğini alacak.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.03.2025
06:23
Bingöl Orman İşletme`ye 26 personel alınacak
Bingöl Orman İşletme'ye 26 personel alınacak
Orman Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 150 sözleşmeli orman mühendisi, 3 bin 477 sözleşmeli destek personeli ve 4 bin 500 geçici işçi alımı yapacak. Bu kapsamda Bingöl'de 26 personel alınacak. Başvurular bugün başlıyor. Aranan şartlar şöyle;
10.03.2025
06:21
Feyzi Berdibek`e destek yağdı!
Feyzi Berdibek'e destek yağdı!
Önü arkası kesilen videodaki 'Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk Meclisi değil, milletlerden oluşan bir meclistir' sözleri üzerine eleştirilerin odağına konulmak istenen AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'e destek mesajları yağdı. Birlik ve kardeşlik mesajlarına tahammül edilmediği yönünde paylaşım yapan çok sayıda kişi, Berdibek'in milli duruşuna da dikkat çektiler ve Türkiye'nin barışa olan ihtiyacına vurgu yaptılar.
10.03.2025
06:15
12 Bingölspor Kızıltepe 47 Spor`u 4 golle geçti!
12 Bingölspor Kızıltepe 47 Spor'u 4 golle geçti!
Geçen haftaki Şırnak yenilgisini telafi etmek için yoğun bir hazırlık süreci geçiren 12Bingölspor, bu hafta konuk ettiği Kızıltepe 47 Spor'u 4 golle geride bırakarak haftayı 3 puanla kapattı. Yeşil beyazlı ekip, ikinci sıradaki Şırnak ile puanı eşitlese de averaj farkıyla yine 3. sırada kaldı.
09.03.2025
06:14
Terör suçundan 2 yıl firariydi! Yakalandı!
Terör suçundan 2 yıl firariydi! Yakalandı!
Bingöl Valiliği, PKK/KCK suçundan yaklaşık 2 yıldır firari olarak aranan ve hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın yakalandığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiğini bildirdi. Şahsın 80 yaşında oluşuna dikkat çeken Milletvekili Hülakü ise tepki gösterdi; 'Ne vicdani ne de insani açıdan kabul edilemez!'
09.03.2025
06:13
Bingöl Belediyesi`nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`ne özel program
Bingöl Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel program
Başkan Arıkan; 'Kadın annedir, annelik yönüyle gelecek ve yeni nesillere yön verendir. O yüzden kadınlara yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin asli görevidir.'
09.03.2025
06:11
Sahne Zazaca Konuşuyor
Sahne Zazaca Konuşuyor
Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Emre Bulşu'nun girişimi ve Bingöl Valiliği'nin desteğiyle Zazaca Tiyatro Sahnesi hayata geçiriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın