KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Bakan yılmaz ankara uçuş tarihini açıkladı

Ankara-Bingöl seferini yapacak ilk uçakla Bingöl'e geleceğini söyleyen Bakan Yılmaz'a, ASP Bakanı Fatma Şahin ve bazı Bakanların da eşlik edeceği öğrenildi.

Bakan yılmaz ankara uçuş tarihini açıkladı
07 AĞUSTOS 2013 ÇARŞAMBA 23:37
0
5054
3
AA aa

Bayram nedeniyle Bingöl'e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Salı günü Karlıova İlçesi'nde katıldığı iftar programının ardından Çarşamba günü de Bingöl merkezde esnafları ziyaret etti.

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, 23. Dönem Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun'un da eşlik ettiği ziyaretlerde esnaflara ‘hayırlı işler' temennisini ileten Bakan Yılmaz, bayramlarını da tebrik etti. Yılmaz, vatandaşlarla da selamlaşıp sorunlarını da dinledi.

Esnaf ziyaretlerinde Bingöl Online Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Kalkınma Bakanı Yılmaz, 12 Temmuz'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Bingöl Havalimanı'nda uçak seferlerinin arttırılması yönündeki çalışmalarda yeni bir adım daha atıldığını belirtti.

Her Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri devam eden Bingöl-İstanbul seferlerinin şuanda dolu geçtiğini aktaran Bakan Yılmaz, bir süredir merakla beklenen Bingöl-Ankara seferlerinin de 16 Eylül 2013 günü itibariyle başlayacağını söyledi.

“RAĞBET OLDUKÇA SEFERLER ARTACAKTIR”

Bingöl Havalimanı açılışında Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu ile görüştüğünü anımsatan Bakan Yılmaz: “THY olarak uçak siparişi verdiklerini, gelen ilk uçakla Bingöl-Ankara seferini başlatacaklarını söylemişlerdi. Bugün de Bingöl-Ankara seferlerinin 16 Eylül 2013 itibariyle başlatılacağı bilgisi geldi. Şuanda İstanbul aktarmalı Ankara seferleri yapılıyor ancak 16 Eylül itibariyle THY tarafından Bingöl-Ankara direk uçuşlar yapılacak. Şuandaki planlamaya göre her Pazar, Pazartesi ve Perşembe günleri Bingöl-Ankara seferleri olarak. Diğer bazı firmaların da bu yönde talepleri var. İstanbul seferleri Atatürk Havalimanı'na yapılıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na da uçuş sağlanması için çalışmalar var. İnşallah diğer önümüzdeki günlerde diğer firmaların talepleri de karşılanarak mevcut sıkıntılar da giderilir ve halkımız daha rahat ve hızlı bir ulaşım hizmetine kavuşur” dedi.

“İLK UÇAKLA BİNGÖL'E GELECEK

Bingöl-Ankara seferleri olmadığından yine çevre illerdeki havalimanlarını kullanmak zorunda kaldığını anlatan Bakan Yılmaz: “Açıkçası Bingöl-Ankara seferlerinin başlaması bizim için de çok iyi olacak. Bingöl'e sık sık gelip gidiyoruz. Bu seferler başladığında çevre illerdeki havalimanlarına gitmemize gerek kalmayacak. Nasip olursa, 16 Eylül'deki ilk Ankara-Bingöl seferini yapacak uçakla da Bingöl'e gelmeyi düşünüyorum” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve bazı Bakanların bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Bakan Yılmaz'la birlikte 16 Eylül'deki ilk uçakla Bingöl'e geleceği öğrenildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
imparator (@Misafir_14882)
10 Ağustos 2013 Cumartesi 18:02
sayın bakanımıza bingöle bingöllüye verdiği hizmetten ötürü teşekkür ediyorum iyiki sizlere oy vermişiz diyebiliyoruz helal olsun size
zaza diyarı (@Misafir_14875)
09 Ağustos 2013 Cuma 12:54
Sayın Cevdet Yılmaz ile sn Eşref Taş,Bingöl adına güzel eserler bırakıyor.Bingöl-Ankara-İzmir-Bursa-Antalya seferleri olması Bingöl'ü daha da canlandıracaktır.Eskiden Bingöl hep terörle anılırdı,insanlar Bingöl'e gelmeye korkarlardı;şimdiyse İdris Baluken'in provokasyonlarına,canlı bombacılarına rağmen Bingöl hızla kalkınıyor.Bingöl bundan sonra terörle değil kalkınmayla adını duyuracak.
çolig sevdası (@Misafir_14874)
09 Ağustos 2013 Cuma 10:17
bir bingöl sevdalısı olarak, bingöl sevdalısı olan bakanımıza teşekkür ederim
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın