KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Bakan yardımcısı ceylan, bingöl'e geliyor

Kalkınma Bakanlığı Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın bugün ve yarın bir dizi temaslara katılmak üzere Bingöl’e geleceği duyuruldu.

Bakan yardımcısı ceylan, bingöl`e geliyor
12 EKİM 2011 ÇARŞAMBA 11:04
0
2463
0
AA aa

Kalkınma Bakanlığı Basın Müşavirliği, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ın bugün ve yarın bir dizi temaslara katılmak üzere Bingöl'e geleceğini açıkladı.

Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ceylan, bugün öğleden sonra Ankara'dan hareket edecek. Havayolu ile Elazığ'a, oradan da karayolu ile Bingöl'e gelecek.

Ceylan, saat 17.00'da Bingöl Valiliği'ni, saat 17.30'da Bingöl Belediyesini, saat 18.00'da ise Bingöl AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Akşam ise Bingöl Valiliği'nde verilecek olan akşam yemeğine katılacak.

Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ın Perşembe günü ki programı ise şöyle. Sabahleyin saat 09.30'da Bingöl merkez, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla toplantı yapacak, saat 12.00'da Bingöl Üniversitesi tarafından Bakan Yardımcısı onuruna verilecek olan yemeğe katılacak. Saat 13.00'da ise Bingöl Üniversitesi 2011-2012 Akademik Yılı Açılışı'na katılacak.

Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Bingöl Üniversitesi'ndeki programın ardından Elazığ'a hareket edecek, oradan da tekrardan havayolu ile Ankara'ya geri dönecek.
 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın