KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Asfalt çalışmaları hızlandı

Bingöl Belediyesi’ne bağlı ekipler, bozulan yollarda onarım çalışmaları yaparak birçok mahallede asfaltlama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’nde bugüne kadar hiç asfalt görmeyen 10’a yakın cadde ve sokağa ilk kez sıcak asfalt yapıldı.

Asfalt çalışmaları hızlandı
18 EKİM 2011 SALI 21:17
0
1818
0
AA aa

Kış mevsimi başlamadan çalışmaları bitirmek için hız veren Bingöl Belediyesi'ne bağlı ekipler, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Bingöl Belediyesi birçok mahallede yapılan asfalt kaplama çalışmalarının ardından Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bugüne kadar hiç asfalt görmeyen 10'a yakın cadde ve sokağa ilk kez sıcak asfalt yapıldı. Mahallede bulunan birçok sokak ve caddede asfalt kaplama çalışması yapan Bingöl Belediyesi'ne bağlı ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Hava şartlarının el verdiği müddetçe asfalt kaplama çalışmalarının süreceğini vurgulayan Belediye Başkanı Serdar Atalay, bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm şehre yayarak sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ettiler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın