KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Arslan, güven tazeledi

Sağlık-Sen Bingöl Şubesi'nin 6. Olağan Genel Kurulu'nda, iki listeyle yapılan seçimde Şube Başkanı Bilal Arslan yeniden başkan seçildi.

Arslan, güven tazeledi
01 TEMMUZ 2022 CUMA 14:42
14
2388
1
AA aa

Genel kurul, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları İdris Baykan ve Şemsettin Karadoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurulda şube başkanlığı için mevcut Başkan Bilal Arslan ile Mehmet Anşin yarıştı. Yapılan seçim sonucunda Bilal Arslan yeniden seçilerek güven tazeledi.

Genel kurulun Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan yaptı.

Kurulda delegelere seslenen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gördüğünü dile getirdi. Pandeminin kahramanı sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının fedakarlıklarının ortada olduğunu belirten Baykan, çalışanların alın terinin karşılığı için mücadeleden yılmadıklarını söyledi.

Kurucu Genel Başkan Merhum Mehmet Akif İnan'ın yolunda ilerlediklerini kaydeden Baykan, “Bizim gücümüzün önemli bir kısmını inandığımız değerler, bir o kadarlık kısmını da güçlü teşkilatımız oluşturmaktadır. Türkiye'nin her yerinde örgütlü ve güçlü bir Sağlık-Sen, sesimizin daha gür çıkmasını sağlamıştır. Haklı olduğumuz davamızı savunurken, temsil ettiğimiz yüzbinler ve hitap ettiğimiz milyonların gücünü arkamıza alarak bunu yapıyoruz. Mücadelemiz devam edecek, kazanmaya ve kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Genel kurulun Divan Başkanlığını yapan Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan ise, yetkili sendika olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için emek ve ekmek mücadelesini verdiklerini söyledi.

Her daim sağlık çalışanlarının haykıran sesi olduklarını belirten Karadoğan, “Yolumuz uzun, mücadelemiz zaruri! Fedakar sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının daha nice sorunu var. Sağlık çalışanlarının adaletsizliğe ve hakkaniyetsizliğe teslim edilmesine asla rızamız yok! Bu sorunların çözümü için topyekün mücadeleden asla geri durmayacağız” diye konuştu.

Yeniden seçilen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının gür sesi olduklarını kaydederek, “Durmadan, yorulmadan üyelerimizin sesi olmaya ve hak mücadelesini karalılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının her zaman yanında olduklarını söyleyen Arslan, “Sürekli sahadayız. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı dinliyor, yaşadıkları sorunları çözmek için çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içeresinde geleceğe emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu.

Genel kurula delegelerin yanı sıra; Memur-Sen Bingöl İl Temsilcisi Yunus Kava, Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Elazığ Üniversite Şube Başkanı Ahmet Burak Aygüneş, Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar katıldı.

Sağlık-Sen Bingöl Şubesi'nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Bilal Arslan, Şube Başkan Vekili Mehmet Zengin, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Becerikli, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ramazan Bürlükara, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Sekin, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Korkutata, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serap Tokay.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93735)
02 Temmuz 2022 Cumartesi 16:30
Sn. Sağlık Memuru Bilal ARSLAN Sağlık-Sen İl Başkanım Başarıların Her Daim Olsun...Sizleri ve Yönetiminizi Tebrik Ediyorum...
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın