KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Annesiyle en son önceki gün görüşmüş

Yazıcıoğlu'nun annesi perişan...

Annesiyle en son önceki gün görüşmüş
26 MART 2009 PERŞEMBE 14:26
0
1561
0
AA aa
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopterin düştüğü haberinin ardından Sivas'ta yaşayan annesi, kardeşleri ve yakınlarının evinde üzgün ve umutlu bekleyiş sürüyor.

Haberi kızı Naciye Soysal'ın evinde televizyondan öğrenen anne Fidan Yazıcıoğlu, olayın üzüntüsünü yaşıyor.

Olayı duyar duymaz diğer oğlu Yusuf Yazıcıoğlu'nun Mimar Sinan Mahallesi'ndeki evine geçen anne Fidan Yazıcıoğlu, oğlunun evinde kızları Naciye Soysal ve Maviş Ocak ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu'ndan gelecek iyi haberi bekliyor. Oğlu için sürekli dua eden anne Yazıcıoğlu, metanetini korumaya çalışıyor.

Fidan Yazıcıoğlu, oğlu ve beraberindekiler ile ilgili gelişmeleri televizyondan dikkatle izliyor. Oğlu ile en son önceki gün Sivas'ta görüştüğü öğrenilen anne Yazıcıoğlu, oğlu ve beraberindekilerin olaydan sağ salim kurtulmasını diliyor.

Yazıcıoğlu'nun kız kardeşleri Naciye Soysal ve Maviş Ocak'ın da aralarında bulunduğu bazı akrabaları ise gözyaşları içinde haberleri takip ediyor.

Ağıtlar yakan aile bireylerini, Yazıcıoğlu'nun arkadaşı ve BBP Sivas Belediye Meclis Üyesi adayı Kadir Soykök ile beraberindeki kişilerin teselli ettiği gözlendi. Anne Fidan Yazıcıoğlu'nun elini öpen Kadir Soykök'ün, Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için herkesi dua etmeye çağırdı.

Olayı öğrendikten sonra hemen Kahramanmaraş'a giden ağabey Yusuf Yazıcıoğlu'nun evi de ziyaretçi akınına uğruyor. Eve gelenler, Yazıcıoğlu ailesine geçmiş olsun dileklerini iletiyor.

Bu arada, Yazıcıoğlu ailesinin oturduğu apartmanın balkonları ve dış cephesi ile binanın bulunduğu sokağa Büyük Birlik Partisi'nin bayrakları asıldı.

Yazıcıoğlu ailesinin evinde üzgün ve umutlu bekleyiş sürüyor. Aile bireyleri, partililer ve diğer vatandaşlar, Yazıcıoğlu ve beraberindekilerden gelecek ''hayırlı haberleri'' bekliyor.



haberturk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.07.2026
12:58
Bingöl`de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl`de 68 hayvan toplandı
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
08.07.2026
18:15
`NATO, Barışa Hizmet Edemez!`
'NATO, Barışa Hizmet Edemez!'
NATO'nun küresel barış ve güvenliği sağlama iddiasına rağmen bugüne kadar müdahil olduğu savaşlarda barış yerine yıkım ve istikrarsızlık ürettiği vurgulayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Afganistan, Irak ve Libya'nın ardından Gazze, Suriye, Lübnan ve İran'da yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, NATO'nun temel misyonunun barış değil savaş üretmek olduğunun altını çizdi.
08.07.2026
14:00
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sakarya merkezli Bingöl dahil 14 ilde düzenlenen operasyonda, internet üzerinden sahte yedek oto parça ilanlarıyla vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 25 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin hesaplarında 203 milyon liralık işlem hacmi tespit edilirken, 13 zanlı tutuklandı.
08.07.2026
12:34
Bingöl`de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de kent estetiğini güçlendirmek, görüntü kirliliğini azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla beton santralleri ile hurdacılık işyerlerinin şehir merkezinden Kervansaray bölgesine taşınması kararlaştırıldı. Taşınma sürecinin inşaat sezonunun ardından başlaması planlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın