KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Ankara Binyar, minik yüreğe dokundu

Ankara BİNYAR Derneği Karlıova merkezde ikamet eden Yetim ve Ağır engelli bir çocuk için acil ortopedik yatak ihtiyacı için başlattığı kampanya ile 3 gün içinde Minik Çocuğun ihtiyacını tedarik etti ve kendisine teslim etti.

Ankara Binyar, minik yüreğe dokundu
17 ŞUBAT 2022 PERŞEMBE 16:42
7
1889
2
AA aa

Karlıova merkezde ikamet eden Yetim ve Ağır engelli Minik Bedir için acil ortopedik yatak ihtiyacı ve talebi Ankara BİNYAR Derneğine iletildi. Bunun üzerine harekete geçen Ankara BİNYAR Derneği konuyu kendi yönetimi ile paylaşıp minik çocuk için bir kampanya başlattı.

Kampanyada Minik Çocuğun acil şekilde Ortopedik yatağa olan ihtiyacı belirtildi ve hayırseverlerin desteği istendi. Bu süreçte hayırseverlerle irtibata da geçen Dernek 3. Günün sonunda kampanyaya olumlu dönüş aldı. Bingöllü iş adamı ve Bingöl Belediyesi AK Parti Encümeni Hasan Çeçen Minik Bedir'in ihtiyacı olan ortopedik yatağı temin ederek Ankara BİNYAR aracılığı ile Karlıova'ya götürüp aileye teslim etti.

Yatağı görünce çok sevinen Minik Bedir ve ailesi Ankara BİNYAR Dernek yönetimine ve yatağı temin eden iş adamı Hasan Çeçen'e teşekkür etti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ankara BİNYAR Dernek Başkanı Yakup Zazaoğlu; “Biz Ankara'da teşkilatlanmış ve amacı Ankara'da yaşayan Bingöllü vatandaşlar arasında birlik, beraberlik ve yardımlaşma ruhunu canlı tutmak olan bir derneğiz. Ancak kalbimizin bir yanı her zaman memleketimiz olan Bingöl ile birlikte atmakta. Konu ile ilgili bize talep gelince “Bu Bingöl'de yaşayan bir vatandaş, bizim işimiz değil” demek yerine, yönetimimizle birlikte hemen “ne yapabiliriz” diye istişare ettik ve kampanya başlattık. Şükür ki kampanyamıza kısa sürede cevap geldi ve biz bugün Bedir kardeşimizin tebessümünün mutluluğunu yaşıyoruz. Kampanya sürecinde desteklerinize eksik etmeyen Ankara BİNYAR Yönetim Kurulu üyelerimize ve İş İnsanımız Hasan Çeçen'e teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu tür yardım kampanyaları ile halkımızın yüreğine dokunmaya devam edeceğiz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89484)
18 Şubat 2022 Cuma 11:15
Yüreği büyük insan Hasan Bey sonsuz teşekkürler iyi varsın bu tabloyu görünce kendimi tutamadım demeki insanlık ölmemiş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89477)
18 Şubat 2022 Cuma 08:35
ALLAH sizden razı olsun rabbim kim sebep olmuşsa birini bin etsin
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın