KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Akvaryum'da satranç turnuvası son erdi

Akvaryum Çay Evinde düzenlenen satranç turnuvası sona erdi. Geçtiğimiz hafta 1.ncisi yapılan turnuvanın 2. etabı, dün son erdi. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı turnuvada, Nihat Eyüp Koca adlı satranç oyuncusu birinci oldu.

Akvaryum`da satranç turnuvası son erdi
31 MAYIS 2010 PAZARTESİ 13:12
0
1916
0
AA aa
3 gündür devam eden ve toplam 14 kişinin katıldığı 2.Akvaryum Çay Evi Satranç Turnuvasında Nihat Eyüp Koca birinci olurken, Mahfuz Ağaç'ta ikinci oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hakemlerinden Fatih Pekmez ve Bülent Kaya'nın gözetiminde yapılan turnuvada, birinciye çeyrek altın, ikinci ve üçüncüye ise çeşitli hediyeler verildi. Turnuvanın 3.Etabının ise 13 Haziran 2010 tarihinde yapılacağı ifade edildi.


Turnuvaya ilişkin bir açıklamada bulunan Çayevi işletmecisi Mehmet Ali Kaya, çekişmeli geçen turnuvanın üçüncü etabını düzenleyeceklerini söyledi. Belirli bir katılım ücretiyle satranç tutkunları için turnuva düzenlediklerini belirten Kaya, 2. etabı sonuçlanan turnuvanın birincilerine çeşitli ödüller verildiğini hatırlatarak, şunları söyledi, “Çay bahçemizde satranç tutkunlarına yönelik ilk defa turnuva düzenledik. Bilindiği gibi burası ilimizdeki tüm satranç oyuncularının uğrak yeridir.
 
Bizde işletme sahibi olarak müşterilerimiz arasında turnuva düzenlemeyi planladık. Şuana kadar müracaat edenlerin çoğu kendi sabit müşterimiz. Biz isteriz ki burayı bilmeyen satranç oyuncularının da gelip katılmasıdır. Turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü olanlara çeşitli ödüller verildi.

Tüm satranç tutkunlarını 3.Turnuvaya bekliyoruz. Amacımız bu oyunu yaşatmak ve satranç oynanmasını teşvik etmektir. İşletme olarak bu tür organizasyonları yapmayı sürdüreceğiz. İsteyen herkes gelip katılabilir”
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın