KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Ağaçlandırma seferberliği kampanyası başladı

Bingöl Belediyesi ve Çevre ve Orman Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü “Ağaçlandırma seferberliği kampanyası” kapsamında Bingöl-Elazığ-Muş Karayolu üzerinde bulunan orta refüjlere bin 650 ağaç dikilecek.

Ağaçlandırma seferberliği kampanyası başladı
22 MART 2010 PAZARTESİ 11:57
0
1698
0
AA aa
Bingöl İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'nün destekleriyle yürütülen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Bingöl genelinde ve ana arterlerdi bin 650 adet çalı gurubu dikilmesi planlanıyor.
Kentin girişlerini yeşillendirmek için başlatılan ağaçlandırma seferberliğinin planlı bir şekilde devam edeceğini söyleyen Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, “2010 yılı içersinde planladığımız yerlere belirtilen sayıda ağaç dikimleri yapılacaktır. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Dikilen ağaçları Bingöllülere emanet eden Atalay, “İnanıyorum ki Bingöllüler bu ağaçlara iyi bakacaktır. Önemli olan bu ağaçları dikmek değil dikilen ağaçların muhafaza edilmesini sağlamaktır” şeklinde konuştu.
İl Çevre ve Orman Müdürü Bedrettin Taşkesen, “Çevreye duyarlı olmak zorundayız. Ağaçlarımızı korumak ve onların bakımını yapmak bizim en önemli görevimizdir. Bu yüzden ben de bir kez daha üstünü çizmeliyim ki yeşili sevelim ve koruyalım” ifadelerini kullandı.
Bingöl Belediyesi ile imzaladıkları protokol doğrultusunda 2 bin adet top akasya, 2 bin 500 adet süs eriği fidanı dikeceklerini belirten İl Çevre ve Orman Müdürü Bedrettin Taşkesen amaçlarının kentin ağaçlandırılmasına katkıda bulunmak olduğunu dile getirdi.
 
Bingölonline Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın