KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Afet mağdurlarına faizsiz destek kredisi

Doğal afet mağduru esnaflara 100 bin TL acil destek kredisi verilecek.

Afet mağdurlarına faizsiz destek kredisi
17 EKİM 2011 PAZARTESİ 21:16
0
1706
0
AA aa

KOSGEB Bingöl Sinerji Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, 1 Ocak 2011 tarihi itibari ile yaşanan doğal afetlerde mağdur olan KOSGEB'e bağlı esnafa 100 bin TL acil destek kredisi verileceği bildirildi.

Açıklamada, “01.01.2011 tarihinden itibaren ülkemizde yaşanan doğal afetler (özellikle sel, su baskını, zelzele, büyük kuraklık, anormal şiddette fırtına,) harp, genel grev, yangın, halk hareketleri, terör v.b. durumlardan etkilenen ve bu durumu ilgili resmi makamlardan belgeleyen, KOSGEB Veri Tabanı'na kayıtlı işletmelere uygun koşullarda finansal destek sağlamak amacıyla Acil Destek Kredisi programı hazırlanmıştır. Banka tarafından kendi mevzuatına göre kredi değerliliği bulunan ve kredi kullandırımı yapılan işletmelerin faiz/kar payının tamamının KOSGEB tarafından karşılanacaktır” denildi.

Kredi limiti 100 bin TL, vadesi 24 ay, ödeme şekli kredinin ilk 6 ayı ödemesiz geri kalanı aylık eşit taksitlerle ödemeli 24 ay vadeli ve faiz tutarının tamamen KOSGEB tarafından karşılanacağı belirtilen açıklamada, krediye başvuru ve tarihi ile ilgili şu bilgiler verildi:

“KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı işletmeler; protokole taraf olan Akbank T.A.Ş, Albarakatürk A.Ş., Anadolubank A.Ş , Denizbank A.Ş, Finansbank A.Ş, Garanti Bankası A.Ş, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş, T.Halkbankası A.Ş, T.İşbankası A.Ş, Türkiye Finans Katılım Bankası, T. Vakıflar Bankası A.Ş, Türkiye Ekonomi Bankası A.Ş, Şekerbank T.A.Ş. şubelerinden herhangi birine doğrudan başvuruda bulunabileceklerdir. KOSGEB Veri Tabanına Kayıtlı Olmayan İşletmelerin ise kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Krediye başvuru tarihi 17.10.2011 mesai saati itibariyle başlanacaktır.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın