KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

533 kişiye 13 milyon TL ödeme yapıldı

Bingöl'de İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısında konuşan İŞKUR İl Müdürü Mehmet Fesih Güler, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 533 kişinin istihdam edildiğini belirterek, 13 milyon 143 bin 954 TL ödeme yapıldığını söyledi.

533 kişiye 13 milyon TL ödeme yapıldı
14 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA 16:55
1
1860
1
AA aa

Bingöl'de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2021 yılı 3. Olağan toplantısı Vali Yardımcısı Fatih Kaya başkanlığında Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Vali Yardımcı Kaya, toplantıda ihtiyaç duyulan mesleklerin belirlenmesi, işverenlerin talep ettiği mesleki eğitim programlarının planlanması, işgücü piyasasının ihtiyaçlarının planlanması, engelli ve eski hükümlü kendi işini kurma proje taleplerinin değerlendirilmesi konularında, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alındığını ifade etti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren İŞKUR İl Müdürü Mehmet Fesih Güler ise “İl Müdürlüğümüzce toplam 2 bin 44 kişi işe yerleştirilmiştir. 6 bin 539 kişiye İş ve Meslek Danışmanlığı hizmeti verilmiştir. Bin 63 işyeri yüz yüze ziyaret edilerek kurumsal hizmetlerimiz hakkında bilgi verilmiştir. İşverenlere, Öğrencilere ve İşsizlere yönelik olarak toplam 33 grup çalışması yapılarak kurum hizmetlerimiz, iş arama-işe yerleştirme süreci ve danışmanlık hizmetleri çerçevesinde bilgilendirme yapılmıştır. 533 kişi Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında olup 13 milyon 143 bin 954 TL, Mesleki Eğitim Kurslarından 740 kişi faydalanmış olup 2 milyon 281 bin 285 TL, İşbaşı Eğitim Programlarından 331 kişi faydalanmış olup 3 milyon 79 bin 862 TL, Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Destek Proje kapsamında 9 Engelli ve 1 Eski Hükümlü olmak üzere 10 kişiye 657 bin 546 TL, Kısa Çalışma Ödeneği hak eden bin 208 kişiye 8 milyon 544 bin 911 TL , Nakdi Ücret Desteği hak eden 4.952 kişiye 30 milyon 459 bin 504 TL, İşsizlik Ödeneği hak eden bin 540 kişiye 6 milyon 889 bin 882 TL, Ocak-Temmuz ayları arasında programlara toplam 65 milyon 56 bin 944 TL ödeme yapılmıştır” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84376)
16 Temmuz 2021 Cuma 00:12
yaşar bey feyzi berdibek ve erdal arıkandan daha çalışkan daha dürüst tebrik ediyorum
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi`nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
18.05.2026
19:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'SUMUD' Protestosu: 'Gazze ve Özgürlük Filosu Yalnız Değildir'
İşgalci İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan SUMUD Filosuna uluslararası sularda müdahale etmesi ve çok sayıda aktivistin alıkonulmasının ardından Bingöl'de protesto düzenlendi. Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi öncülüğünde Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, İsrail'e lanet okuyarak Gazze'ye destek mesajı verdi.
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın