KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

35 gün sonra zil çaldı

Bingöl'de yarıyıl tatilinin ardından 57 bin öğrenci ders başı yaptı. Karlıova ilçesinde ise 35 gün tatil yapan öğrenciler, karla kaplı ilçede okullarına kavuşma heyecan yaşadı.

35 gün sonra zil çaldı
04 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ 19:06
0
1899
2
AA aa

Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl'de de 2018-2019 Eğitim Öğretim yarıyıl tatilinin ardından öğrenciler için ders zili çaldı. 57 bin öğrencinin bulunduğu kentte öğrenciler heyecanla okula geldi. Atatürk İlkokulunda da derse gelen idareci, öğretmen ve öğrenciler okulların açılmasıyla mutluluklarını dile getirdi.

3. sınıf öğrencisi Eflin Aydemir, “Arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimizi çok özledik. Derslerimizi de özledik. Yeni dönemin bizler için çok güzel geçeceğini düşünüyorum. Derslerimiz çok güzel konuları tekrarladık ve derslerimizde de başarılı olacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Öğrencilerden Meriç Emre Sarıçayır ise, “Yeni eğitim öğretim yılı hepimiz için hayırlı olsun. Hem derslerimiz için hem de arkadaşlarımız için iyi olur. Arkadaşlarımızı çok özleşmiştik. Tatilin bitmesi biraz kötü ama öğretmen ve arkadaşlarımı çok özledim. O yüzden bir yandan iyi bir yandan kötü bir durum” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin okula gelirken mutlu olduğunu belirten Okul Müdürü Aydın Başoğuz; “2018-2019 Eğitim öğretim yılının ikinci dönemi bugün itibariyle başlamış oldu, okullar açıldı ve ilk ders zili çaldı. Çocuklarımız heyecanlı ve sevinçli bir şekilde geldi. Onların mutluluğu biz eğitimcileri de mutlu etti. Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

35 gün sonra…

Karlıova ilçesinde bu kış geçtiğimiz senelere göre çetin bir kış yaşanıyor. İlçede belirli aralıklarla yağan kar sonrası kar kalınlığı yer yer 2 metreyi aşarken, hayatı da olumsuz etkiledi. 27 Aralık 2018 tarihinden itibaren ilçede kar, tipi ve buzlanma nedeniyle öğrenciler yarıyıl tatiline kadar 2 gün okula gidebildi. Yarıyıl tatilin girmesiyle birlikte 35 gün tatil yapan öğrenciler, bugün karla kaplı ilçede okullarına kavuşma heyecan yaşadı. Okullarına gelen öğrenciler, hem arkadaşlarıyla zaman geçirdi, hem de tatilde neler yaptıklarını paylaştı.

Birçok öğrenci tatil olmasın rağmen evden dersleri takip ettiğini, her gün kitap okuduğunu belirtti. Bazı öğrenciler evlerinde ailelerine yardım ederken, bazıları da tatilin tadını çıkardıklarını aktardı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38430)
04 Şubat 2019 Pazartesi 21:30
Başlık karlıovada öğrenciler 35 gün sonra okula kavuştu. içerik Atatürk ilkokulu ve Aydın Başoğuz ne alaka.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38389)
04 Şubat 2019 Pazartesi 19:23
nezama 15 tatil 35 gün olduda haberimiz yok bunlarda karıştırdı
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın