KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Şubat 2025 Cumartesi
°C

26 yıllık hasret sona eriyor

Türkiye Ziraat Bankası, 26 yıl önce ilçe olarak Bingöl’e bağlanan Yedisu’da şube açıyor. İnşaat çalışmaları devam eden şubenin, bir ay içeresinde hizmete girmesi bekleniyor.

26 yıllık hasret sona eriyor
24 TEMMUZ 2016 PAZAR 23:30
0
2372
0
AA aa

20 Mayıs 1990 tarihinde Bingöl'ün 7. İlçesi olarak kayıtlara geçen Yedisu, banka şubesine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

2 Bin 857 kişinin yaşadığı ilçeye banka şubesi  kazandırılmasından dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, büyük bir çileden kurtulduklarını dile getirdi.

İlçede ikamet eden Ahmet Ateş, “ilçemizde banka şubesi olmadığı için Karlıova, Çat, Erzurum ve Bingöl'e gitmek zorunda kalıyorduk. Allah'a şükür artık bu çileden kurtuluyoruz. Ziraat Bankası'nın ilçemizde şube açmasında emeği olan tüm ilgililere teşekkür ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz aylarda yapım çalışmaları başlanan Ziraat Bankası Yedisu şubesinin bir ay içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.02.2025
20:12
Meteoroloji uyardı! Bingöl donacak!
Meteoroloji uyardı! Bingöl donacak!
Kışın daha yeni yaşandığı Bingöl'de kar sonrası baş gösteren dondurucu soğuklar, hafta başından itibaren etkisini arttıracak. Meteoroloji eksi 17'leri işaret erken, hissedilen soğukluğun daha fazla olacağı vurgulanıyor.
21.02.2025
20:07
SMA hastalığı ilk kez anne karnında tedavi edildi
SMA hastalığı ilk kez anne karnında tedavi edildi
Spinal müsküler atrofi yani SMA, ilk kez anne karnında başarıyla tedavi edildi. Doğumdan sonra iki yıl boyunca çocuğa uygulanan değerlendirme sürecinde hiçbir SMA belirtisine rastlanmadı. Bugüne kadar tedaviler doğumdan sonra yapılıyordu.
21.02.2025
18:06
Vali Usta ihtiyaç sahiplerine seslendi: `Bingöl`de hiçbiriniz yalnız değilsiniz`
Vali Usta ihtiyaç sahiplerine seslendi: 'Bingöl'de hiçbiriniz yalnız değilsiniz'
Ramazan ayı öncesi yoksul ve ihtiyaç sahipleri için yaptığı açıklamasında 'Bingöl'de hiçbiriniz yalnız değilsiniz. Bingöl Valiliği olarak biz kimsesizlerin de kimsesiyiz' diyen Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'Hiçbir vatandaşımızın kendisini yoksun, yalnız ve çaresiz hissetmesini kaldıramayız. Eğer böyle birileri var ve ulaşamıyorsak Rahat ve uyku bize haram olsun' dedi.
21.02.2025
16:52
Akaryakıtta yeni zam! Bingöl`de 50 TL`ye ulaşacak
Akaryakıtta yeni zam! Bingöl'de 50 TL'ye ulaşacak
Motorin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1,50 TL zam gelecek.
21.02.2025
15:09
Aile hekimliği uygulama yönetmeliğinde değişiklik Resmî Gazete`de
Aile hekimliği uygulama yönetmeliğinde değişiklik Resmî Gazete'de
Aile hekimliği uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik Resmî Gazete'de yayımlandı.
21.02.2025
14:46
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda, 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın