KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2026 Cuma
°C

23 yaşındaki genç intihar etti

23 yaşlarında bir genç evlerinin teras katında iple kendini asarak intihar etti.

23 yaşındaki genç intihar etti
01 NİSAN 2012 PAZAR 14:31
1
4918
3
AA aa

Uydukent Mahallesi'nde Beytullah Elüstü(23) adında bir genç bulundukları evin teras katında kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgilere göre dün akşam saatlerinde Beytullah Elüstü'nü evde bulamayan yakınları durumdan şüphelenen ailesi oğullarını aramaya başlayınca evlerinin teras katında asılı bir şekilde buldu.
İntihar ettiği anlaşılan gencin cesedi Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili güvenlik ekipleri geniş çapta soruşturma başlattı. Burada yapılan otopsiden sonra Beytullah Elüstü'nün cesedi kesin ölüm nedenini anlaşılması için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği belirtildi.
Beytullah Elüstü'nün psikolojik sıkıntısı olduğu, sağlık güvencesi olmadığı için tedavi olamadığı ve yeşil kart için başvurduklarını dile getiren baba Zeki Elüstü hastanenin acil servisinde yetkililere sitem etti.
Elüstü'nün cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumu'dan alındı. Cenaze Genç ilçesinde bulunan Yado Mezarlığı'nda defin edilecek.
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
hidayet saray (@Misafir_8249)
02 Nisan 2012 Pazartesi 10:39
allah ailesine sabırlar versin cok üzüldüm bütün yakınlarının bası savolsun allah rahmet eylesin
adalet (@Misafir_8248)
02 Nisan 2012 Pazartesi 09:10
yazık ya gencecik çocuk mekanı cennet olsun inş alla ailesine sabır versin.
adanır zaza (@Misafir_8244)
01 Nisan 2012 Pazar 21:41
Allah rahmet eylesin çocukluğumuzda aynı okulda okumuştuk insan böyle sitede haberini okuyunca şok oluyor ya..
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın