KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

120 kişilik burs kontejanına 3 bin 500 başvuru

Tarım Kredi Kooperatifleri Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'nın (TAREKSAV) durumları uygun olmayan 120 öğrenciye vereceği burs için yaptığı duyuruya 3 bin 500 öğrenci başvurdu.

120 kişilik burs kontejanına 3 bin 500 başvuru
15 ARALIK 2009 SALI 14:06
0
1623
0
AA aa

Tarım Kredi Kooperatifleri Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'nın (TAREKSAV) durumları uygun olmayan 120 çiftçi ve personel çocuğunun eğitimini desteklemek amacıyla vereceğini duyurduğu eğitim bursu için 3 bin 500'ün üzerinde başvuru geldi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden (TTKKMB) yapılan yazılı açıklamaya göre, TAREKSAV tarafından 2009-2010 dönemi için verilecek eğitim bursları için başvurular 11 Aralık'ta sona erdi. Başvuran öğrencilerin büyük bölümünü tarım kredi kooperatifleri ortakları, çalışanları ve emeklilerinin çocukları oluşturdu. 

Burs başvuruları, vakıf burs komisyonu ve Vakıf Yönetim Kurulu tarafından burs yönetmeliğinde yer alan puanlama sistemine göre değerlendirilerek, burstan yararlanacak öğrenciler belirlenecek.

TTKKMB Genel Müdürü ve TAREKSAV Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Yıldırım, başvuruların adil bir şekilde değerlendirileceğini, gelecek dönemlerde, vakıf kaynaklarındaki artışa paralel olarak daha fazla sayıda öğrenciye burs vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Burs almaya hak kazanan öğrenciler, ''www.tarimkredi.org.tr'' ve ''www.tareksav.org.tr''  web adreslerinden ilan edilecek.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM`de tavan dikiş tutmuyor!
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
21.08.2026
03:06
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik ve kasko hasarlarında vatandaşların başvurabileceği ortak iletişim noktası oluşturuluyor. 1 Eylül'de devreye alınması planlanan ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi (OHİM) ile hasar bildirimlerinin tek merkezden alınarak ilgili sigorta şirketlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
21.08.2026
03:05
Bingöl`ün bilim gururlarına Özel`den tebrik
Bingöl'ün bilim gururlarına Özel'den tebrik
TÜBİTAK 2204-C Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan BİLSEM öğrencileri, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Özel, öğrencileri ve proje ekibini kutlayarak bilimsel çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini diledi.
21.08.2026
03:04
'Bingöl balı için sahada bizi yalnız bırakmayın'
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Salcı, 1.500 bal üreticisinin emeğini daha güçlü bir marka değerine dönüştürmek için Bingöllü iş insanlarına destek ve iş birliği çağrısında bulundu. Birliğin 2027 hedefi ise Bingöl balını Avrupa Birliği pazarına taşımak.
21.08.2026
03:03
Bingöl`de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Bingöl'de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Hafriyat kamyonuna arkadan çarpan pikabın ön kısmı büyük ölçüde hasar görürken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, araçtan çıkarılarak ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın