KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Zaza Şehmus hayata veda etti

İstanbul'da Zaza Şeyhmus namı ile bilinen ve bir süredir kanser tedavisi gören Bingöllü hemşehrimiz Şehmus İlgin, hayata gözlerini yumdu. Taziyesi, ailesinin yaşadığı Diyarbakır'da toprağa verilecek.

Zaza Şehmus hayata veda etti
29 MART 2018 PERŞEMBE 23:51
12
13298
2
AA aa

Sanat camiasının usta ismi İbrahim Tatlıses'in ayağından vurulması olayına adı karışan ve Zaza Şehmuz adlı lakabını kullanan Bingöllü İşadamı Şehmuz İlgin, hayata veda etti.

İstanbul'da kendisine ait müzik yapım şirketine sahip ve sanat camiasındaki önemli isimlere albüm çalışması gerçekleştiren Bingöllü hemşehrimiz Zaza Şehmuz'un Diyarbakır'da kaybetmesinin ardından bu acı olay çok kısa bir süre içerisinde hızlıca gündemin merkezine yerleşerek kamuoyu tarafından en çok merak edilen ve sorgulanan bir konu haline geldi.

Zaza Şehmuz Kimdir?

Müzik dünyasının önemli ismi olarak anılan Şehmuz İlgin, Zaza Şehmuz adlı lakabı kullanmaktadır.

63 yaşında yaşam savaşını kaybeden Zaza Şehmuz; İbrahim Tatlıses, Ahmet Kaya, Mahsun Kırmızıgül, Emrah gibi usta isimlere albüm çalışması yaparak adını duyurmayı başarmıştır.

1990 yılına gelindiğinde Zaza Şehmuz, İbrahim Tatlıses'in Maksim Gazinosu'nda ayağından vurulması olayına adının karışması sonrasında gündeme gelmiştir.

Şehmuz İlgin'in pek çok ailenin kan davasının barış ile sonuçlanmasında aracılık görevi üstlendiği bilinmektedir.

İstanbul'da kendisine ait müzik yapım şirketi bulunan Zaza Şehmuz, Diyarbakır UIu Camii'nde son yolculuğuna uğurlanacak...

Yıldızhan: “Babacan ve samimi bir insandı”

Şehmuz İlgin'in yakın dostu olan şarkıcı İzzet Yıldızhan, İlgin'in zamansız gidişine çok üzüldüğünü belirterek, "Aşağı yukarı 10 yıldır tanıyordum. Şehmuz ağabeyi geç tanıdım. İlerleyen yaşlarında tanıdığım için çok mutluydum. Aynı sektördeydik. Babacan ve samimi bir insandı. Dostluğumuz pekişti, geç tanıdım ama çok sevdim. Güzel bir insandı. Hastane sürecinde onu ve ailesini yalnız bırakmamaya çalıştım. Yarın bütün ailem ile Diyarbakır'daki cenazesine katılacağım. Allah rahmet eylesin" şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24333)
30 Mart 2018 Cuma 10:39
ALLAH RAHMET ETSİN..(Keşke izzet Yıldızhan gibi ..birinin Demecini Vermeseydiniz.)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24330)
30 Mart 2018 Cuma 01:11
Allah rahmet eylesin ailesine sabirlar versin
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın