KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mart 2026 Cumartesi
°C

Zammın Gerekçesi: Ekonomik Sıkıntılar

Bingöl- Genç arasında ulaşım sağlayan minibüslerin ulaşım ücretlerine zam yapıldı. Vatandaş zamma tepki gösterdi, minibüsçüler ise ekonomik sıkıntılar nedeniyle zam yapıldığını açıkladı.

Zammın Gerekçesi: Ekonomik Sıkıntılar
16 TEMMUZ 2021 CUMA 17:48
15
2850
3
AA aa

Bingöl- Genç arasında ulaşım sağlayan minibüslerin ulaşım ücretlerine zam yapıldı. 6 TL olan ulaşım ücretinin 7 TL'ye çıkması vatandaşların tepkisine neden olurken kooperatif konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Açıklamada; “Değerli yolcularımız pandemi sürecinde bütün olumsuzluklara rağmen sizlere layık olmaya çalıştık. Hiçbir güzergâhta araç seferleri olmadığı halde şehir içi de buna dâhil bizler yolcularımızı mağdur etmedik. Gün geldi kısıtlamalarda 5-6 yolcu ile gidip geldik. Diğer ilçeler kısıtlamalarda çalışmaz iken bizler vatandaşlarımız mağdur olmasın diye her türlü sıkıntıyı göze alarak hizmet etmeye devam ettik. Ülkenin ekonomik koşullarını göz önüne aldığımızda, bir depo mazot 700 TL 4 adet lastik 4 bin 600 TL, sigorta, muayene, vergi, bakım ve plaka kiraları ciddi bir maliyet oluşturmaktadır. Bundan ötürü 15 Temmuz 2021 itibariyle yolcu tarifemiz tam 7 TL öğrenci 6 TL olarak belirlenmiştir. Bu konuda anlayışınıza sığınıyoruz keşke bu ülkede bütün fiyatlar yerinde kalsaydı da bizlerde bu artışa gitmeseydik. İlerleyen süreçte gece seferlerimiz olacaktır. Bizleri hizmette eleştiriniz sizlere daha iyi nasıl hizmet sunabiliriz. Herkesin anlayışına sığınıyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84421)
18 Temmuz 2021 Pazar 14:22
Vatandaşlar tepki göstermez inanın. Gençte fakir insan yok sadece vermeyi sevmezler almayı severler. Devletten para alanlar bir incelensin. Olan sadece sabit ücret alan başka bir geliri olmayanlara oluyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84399)
16 Temmuz 2021 Cuma 23:48
Tek yolcu dolmadan tekrar yukarı çarşıya gidip gelirken o yakıtı hesaplamıyor fakir fukara biniyor diye onlara zam yapıyorsunuz. 18 km için 7 tl insaf insaf..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84394)
16 Temmuz 2021 Cuma 19:26
Taksiler şehiriçi gençte 10 tl. Bence bingöl genç arası 1 $ olsun. Hem yastık altıda meydana çıkar
06.03.2026
02:53
Saadet Partisi`nden Bingöl İçin acil önlem çağrısı
Saadet Partisi'nden Bingöl İçin acil önlem çağrısı
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada Bingöl'ün deprem riski açısından kritik bir bölgede bulunduğunu belirterek yetkilileri acil önlem almaya çağırdı. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca'nın konuyu Meclis gündemine taşıdığı bildirildi.
06.03.2026
02:51
Bingöl`de Dünya Yetimler Günü`nde Anlamlı İftar
Bingöl'de Dünya Yetimler Günü'nde Anlamlı İftar
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında yetim çocuklarla bir araya geldi. Programda konuşan Vali Çelik, yetim ve öksüzlere sahip çıkmanın medeniyetin en önemli miraslarından biri olduğunu vurguladı.
06.03.2026
02:50
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
ABD-İsrail ile İran arasındaki çatışmanın tırmanmasıyla Orta Doğu'daki petrol ve LNG arzına ilişkin endişelerin artması fiyatları etkiledi. Gelişmeler benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Bingöl'de motorin fiyatı 66 lirayı da aştı!
06.03.2026
02:49
Bingöl`de ‘Zimem Defteri` Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Bingöl'de 'Zimem Defteri' Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Ankara'da yaşayan Bingöllü iş insanı Cevdet Ateş, Osmanlı'dan günümüze uzanan 'Zimem Defteri' geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin bakkal ve market borçları kapatılırken, yaklaşık 14 bin alışveriş kartı da mahalle muhtarları aracılığıyla dar gelirli ailelere ulaştırılmak üzere dağıtıldı.
06.03.2026
02:47
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Bingöl Havalimanı bakım çalışmaları nedeniyle bayram bitiminde kapanacak ancak bazı havayolu şirketlerinin kapanma tarihinden sonra da bilet sattığı, sonrasında da 'olumsuz hava koşulları' nedeniyle bileti iptal ettiği görüldü. Bayram dönüşü mağdur olmamak için dikkat edin!
06.03.2026
02:47
Bingöl`de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencileri 'Komşum Projesi' çerçevesinde yurtta hazırlanan yemekleri komşuların iftar sofrasına ulaştırarak dayanışma örneği sergiliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın