KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Zammın Gerekçesi: Ekonomik Sıkıntılar

Bingöl- Genç arasında ulaşım sağlayan minibüslerin ulaşım ücretlerine zam yapıldı. Vatandaş zamma tepki gösterdi, minibüsçüler ise ekonomik sıkıntılar nedeniyle zam yapıldığını açıkladı.

Zammın Gerekçesi: Ekonomik Sıkıntılar
16 TEMMUZ 2021 CUMA 17:48
15
2887
3
AA aa

Bingöl- Genç arasında ulaşım sağlayan minibüslerin ulaşım ücretlerine zam yapıldı. 6 TL olan ulaşım ücretinin 7 TL'ye çıkması vatandaşların tepkisine neden olurken kooperatif konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Açıklamada; “Değerli yolcularımız pandemi sürecinde bütün olumsuzluklara rağmen sizlere layık olmaya çalıştık. Hiçbir güzergâhta araç seferleri olmadığı halde şehir içi de buna dâhil bizler yolcularımızı mağdur etmedik. Gün geldi kısıtlamalarda 5-6 yolcu ile gidip geldik. Diğer ilçeler kısıtlamalarda çalışmaz iken bizler vatandaşlarımız mağdur olmasın diye her türlü sıkıntıyı göze alarak hizmet etmeye devam ettik. Ülkenin ekonomik koşullarını göz önüne aldığımızda, bir depo mazot 700 TL 4 adet lastik 4 bin 600 TL, sigorta, muayene, vergi, bakım ve plaka kiraları ciddi bir maliyet oluşturmaktadır. Bundan ötürü 15 Temmuz 2021 itibariyle yolcu tarifemiz tam 7 TL öğrenci 6 TL olarak belirlenmiştir. Bu konuda anlayışınıza sığınıyoruz keşke bu ülkede bütün fiyatlar yerinde kalsaydı da bizlerde bu artışa gitmeseydik. İlerleyen süreçte gece seferlerimiz olacaktır. Bizleri hizmette eleştiriniz sizlere daha iyi nasıl hizmet sunabiliriz. Herkesin anlayışına sığınıyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84421)
18 Temmuz 2021 Pazar 14:22
Vatandaşlar tepki göstermez inanın. Gençte fakir insan yok sadece vermeyi sevmezler almayı severler. Devletten para alanlar bir incelensin. Olan sadece sabit ücret alan başka bir geliri olmayanlara oluyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84399)
16 Temmuz 2021 Cuma 23:48
Tek yolcu dolmadan tekrar yukarı çarşıya gidip gelirken o yakıtı hesaplamıyor fakir fukara biniyor diye onlara zam yapıyorsunuz. 18 km için 7 tl insaf insaf..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84394)
16 Temmuz 2021 Cuma 19:26
Taksiler şehiriçi gençte 10 tl. Bence bingöl genç arası 1 $ olsun. Hem yastık altıda meydana çıkar
31.03.2026
22:25
Bingöl`de Esnaf İçin Dijital Dönem Başladı! Bingöl D Uygulamasında Ücretsiz Kayıtlar Sürüyor
Bingöl'de Esnaf İçin Dijital Dönem Başladı! Bingöl D Uygulamasında Ücretsiz Kayıtlar Sürüyor
Elektrikçi, tesisatçı, servis, kurs, emlak, iş ilanı, kampanya ve benzeri birçok kategori uygulama içinde yer alırken, kullanıcılar aradıkları hizmete kolayca ulaşabiliyor.
31.03.2026
21:54
Bingöl`de Yükümlülere Destek
Bingöl'de Yükümlülere Destek
Bingöl'de denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerin topluma kazandırılması amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalanırken, özel sektör desteğiyle giyim yardımı da yapıldı.
31.03.2026
21:40
Trafik Kazalarında Yeni Dönem: Eksper Otomatik Atanacak, Ek Ücret Alınmayacak
Trafik Kazalarında Yeni Dönem: Eksper Otomatik Atanacak, Ek Ücret Alınmayacak
Türkiye genelinde trafik kazalarına ilişkin yeni düzenleme yürürlüğe giriyor. Eksper atamaları artık otomatik yapılacak, vatandaşlardan ek ücret ve komisyon alınmayacak.
31.03.2026
21:23
Bingöl`de su ürünleri av yasağı başlıyor
Bingöl'de su ürünleri av yasağı başlıyor
Bingöl genelindeki tüm iç sularda su ürünleri av yasağı 1 Nisan itibarıyla başlıyor. Yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem uygulanacak.
31.03.2026
20:36
Vali Çelik, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
Vali Çelik, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
Bingöl'de Vali Cahit Çelik, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek talepleri dinledi. Toplantıda köy yolları ve asfalt plenti kapasitesinin artırılması öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.
31.03.2026
19:09
Karlıova`da 230 TOKİ Konutu İçin Kura Çekildi
Karlıova'da 230 TOKİ Konutu İçin Kura Çekildi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde depremzedeler için inşa edilen 230 TOKİ konutunun kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. Hak sahipleri yeni yuvalarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın