KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Aralık 2025 Cuma
°C

Zammın Gerekçesi: Ekonomik Sıkıntılar

Bingöl- Genç arasında ulaşım sağlayan minibüslerin ulaşım ücretlerine zam yapıldı. Vatandaş zamma tepki gösterdi, minibüsçüler ise ekonomik sıkıntılar nedeniyle zam yapıldığını açıkladı.

Zammın Gerekçesi: Ekonomik Sıkıntılar
16 TEMMUZ 2021 CUMA 17:48
15
2706
3
AA aa

Bingöl- Genç arasında ulaşım sağlayan minibüslerin ulaşım ücretlerine zam yapıldı. 6 TL olan ulaşım ücretinin 7 TL'ye çıkması vatandaşların tepkisine neden olurken kooperatif konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Açıklamada; “Değerli yolcularımız pandemi sürecinde bütün olumsuzluklara rağmen sizlere layık olmaya çalıştık. Hiçbir güzergâhta araç seferleri olmadığı halde şehir içi de buna dâhil bizler yolcularımızı mağdur etmedik. Gün geldi kısıtlamalarda 5-6 yolcu ile gidip geldik. Diğer ilçeler kısıtlamalarda çalışmaz iken bizler vatandaşlarımız mağdur olmasın diye her türlü sıkıntıyı göze alarak hizmet etmeye devam ettik. Ülkenin ekonomik koşullarını göz önüne aldığımızda, bir depo mazot 700 TL 4 adet lastik 4 bin 600 TL, sigorta, muayene, vergi, bakım ve plaka kiraları ciddi bir maliyet oluşturmaktadır. Bundan ötürü 15 Temmuz 2021 itibariyle yolcu tarifemiz tam 7 TL öğrenci 6 TL olarak belirlenmiştir. Bu konuda anlayışınıza sığınıyoruz keşke bu ülkede bütün fiyatlar yerinde kalsaydı da bizlerde bu artışa gitmeseydik. İlerleyen süreçte gece seferlerimiz olacaktır. Bizleri hizmette eleştiriniz sizlere daha iyi nasıl hizmet sunabiliriz. Herkesin anlayışına sığınıyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84421)
18 Temmuz 2021 Pazar 14:22
Vatandaşlar tepki göstermez inanın. Gençte fakir insan yok sadece vermeyi sevmezler almayı severler. Devletten para alanlar bir incelensin. Olan sadece sabit ücret alan başka bir geliri olmayanlara oluyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84399)
16 Temmuz 2021 Cuma 23:48
Tek yolcu dolmadan tekrar yukarı çarşıya gidip gelirken o yakıtı hesaplamıyor fakir fukara biniyor diye onlara zam yapıyorsunuz. 18 km için 7 tl insaf insaf..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84394)
16 Temmuz 2021 Cuma 19:26
Taksiler şehiriçi gençte 10 tl. Bence bingöl genç arası 1 $ olsun. Hem yastık altıda meydana çıkar
12.12.2025
05:48
İstanbul`da `Bingöl` rüzgârı başladı
İstanbul'da 'Bingöl' rüzgârı başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
12.12.2025
05:46
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
TGRT Haber canlı yayınında Bingöl Üniversitesi'nin yeni nesil vizyonunu anlatan ve uluslararası arenada güçlü bir aktör olma hedefini paylaşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, İstanbul'daki Bingöl Tanıtım Günleri'ne tüm halkı davet etti.
12.12.2025
05:44
Hülakü, Bakan Memişoğlu`ndan yanıt istedi
Hülakü, Bakan Memişoğlu'ndan yanıt istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Devlet Hastanesi'nde hasta bir bebeğe konulan teşhis ve uygulanan tedaviye ilişkin Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
12.12.2025
05:42
'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması Başladı
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda hayata geçirilen 'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması, gençleri Bingöl'ün doğal ve kültürel güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
12.12.2025
05:40
Bingöl`ün Vergi Yargısı Değişiyor
Bingöl'ün Vergi Yargısı Değişiyor
Coğrafi yakınlık ve iş yükü kriterleri doğrultusunda Bingöl'ün vergi davalarının adresi değişti. HSK'nın yeni düzenlemesiyle Bingöl, Erzurum Vergi Mahkemesi'nin görev alanından çıkarılarak Diyarbakır yargı çevresine dahil edildi. Düzenleme 2 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek.
12.12.2025
05:39
Yedisu fayında
Yedisu fayında 'biriken enerji' uyarısı: 6 il etkilenebilir
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın